Kejutan Hugh Jackman, menyukai wartawan TV dengan photobomb pada kamera

Hugh Jackman membuat hari kita, satu fakta yang telah dijelaskan secara terperinci sebelum ini.

Hugh Jackman photobombs wartawan TV

Ogos.06.201500:40

Tetapi awal minggu ini dia juga membuat hari seorang wartawan TV Sydney, Australia bernama Jessica Turner. Semasa dia melaporkan di hadapan kamera, Jackman muncul dari bangunan di belakangnya. Tidak dapat melawan, Jackman melempar tangannya dan tersenyum.

Turner bertukar dan ketawa, gembira.

Dan itu, seperti yang mereka katakan, sudah cukup untuk masa yang indah. Tetapi ada lebih banyak lagi cerita ini: Bangunan Jackman dan isteri Deborra-Lee Furness berjalan keluar dari hospital, di mana dia telah melawat kanak-kanak yang sakit sebagai sebahagian daripada kerja Yayasan Fight Cancer.

Jadi Turner tidak terkejut sepenuhnya bahawa Jackman berada di dalam bangunan di belakangnya. Dia telah dihantar untuk membincangkan cerita itu. Ia adalah photobomb – atau adakah ini videobomb? – itu mengejutkannya.

Seperti yang diterangkan oleh Turner pada blognya, “Saya mendengar seseorang yang menjerit di belakang saya, tetapi seperti semua pemberita, saya diamalkan menghalangi kegilaan latar belakang dan tetap fokus, jadi saya terus meneruskan. saya!

“Anda tidak boleh mendengarnya dalam klip itu, tetapi dia juga menjerit ‘maaf’ ketika saya menjawab, ‘The photobomb terbaik Hugh!’ Ya, awak boleh bom foto sepanjang hari Hugh, “katanya.

Perasaan itu saling mutlak.

Bonus: Jackman terus menggembirakan, menyiarkan foto Throwback Thursday yang tidak berkaitan tetapi menakjubkan ini:

Ikuti Randee Dawn di Google+ dan Twitter.