Kejutan! Amy Schumer berkahwin dengan teman lelaki Chris Fischer – melihat foto-foto

Kejutan! Amy Schumer adalah seorang wanita yang sudah berkahwin.

Komedian mengikat simpulan dengan chef dan penulis buku masakan Chris Fischer dalam perkahwinan yang mengejutkan pada hari Selasa, laporan Mingguan Us.

View this post on Instagram

Yup

A post shared by @ amyschumer on

Pasangan itu berkata “Saya lakukan” di luar rumah sewa di Malibu yang menghadap lautan. Seorang pelawak merasmikan majlis itu, sementara Schumer, 36, dan Fisher, 37, menukar sumpah mereka menulis sendiri. (Ironinya, Schumer, yang mempunyai kecenderungan untuk membom foto-foto perkahwinan dan gambar pasangan lain, mengeluarkan dasar tidak ketat gambar.)

Bintang “Inside Amy Schumer” mengesahkan berita gembira pada hari Khamis dengan galeri Instagram dibungkus dengan foto dari upacara itu, dengan ringkasnya, “Yup.”

Satu gambar menunjukkan Schumer memakai pakaian perkahwinannya dan Fischer dalam pakaian gelap dan tali leher. Kedua-dua lovebirds itu dilihat menatap mata masing-masing.

Klik atau leret ke kanan melalui galeri untuk mencari gambar pasangan yang meraikan dengan dua kawan anjing, dan seorang lagi Schumer mendapat peck tahniah di kepala dari teman rapatnya Jennifer Lawrence.

View this post on Instagram

@robandlindsayweddings

A post shared by @ amyschumer on

Tetapi Lawrence bukanlah satu-satunya penceramah yang menyanjung pasangan itu. Jennifer Aniston, Larry David, David Spade, Judd Apatow dan Jake Gyllenhaal dilaporkan turut menghadiri upacara minit terakhir.

https://www.instagram.com/p/BfObw-flAqN

Schumer, seorang aktivis kawalan senjata yang tegar sejak seorang lelaki bersenjata melepaskan tembakan di sebuah teater filem yang menayangkan komedinya “Trainwreck” pada tahun 2015, berkongsi satu lagi pos meminta peminat untuk menderma kepada Everytown For Gun Keselamatan dan bukannya menghantar hadiah pernikahan.

https://www.instagram.com/p/BfEShvSlckk

Schumer dan Fischer mula-mula melihat bersama pada November lepas, tetapi pelawak baru-baru ini berkongsi gambar pertama dengan madunya – pada pesta ulang tahun ke-60 Ellen DeGeneres. Dalam gambar itu, kedua-duanya kelihatan memeluk kerana mereka berkongsi senyuman manis.

Schumer sebelum ini bertarikh pereka perabot Ben Hanisch dari November 2015 hingga Mei 2017.

Tahniah kepada Amy dan Chris mengenai berita hebat ini!

Loading...