Kathie Lee Gifford mendapat harapan hari jadi dari Ricky Gervais, Regis Philbin, anak-anak

Kathie Lee Gifford menerima sambutan hari jadi tanpa henti dari seluruh negara – malah di seberang kolam di England!

Ricky Gervais menyaksikan penghormatan video untuk anjung TODAY, yang pelawak itu dikenali sebagai “ikon (dan) model peranan.”

“Saya mempunyai minuman untuk menghormati anda, kerana saya di London, dan malam ini. Saya tahu awak akan minum juga, kerana pagi ini ada, “katanya sambil tersentak dengan kepala goncang dan mengetepikan:” Dia memalukan.

Regis, Ricky Gervais dan selebriti lain mengucapkan selamat hari jadi Kathie Lee

Ogos.16.201705:52

Hasrat ulang tahun lain datang dari pemuzik negara Brett James di Nashville, dan anak-anak Kathie Lee, Cody dan Cassidy Gifford, dari tempat di California yang cerah.

“Saya dalam syurga! Saya sangat gembira! “Kata Kathie Lee selepas melihatnya.

Dia juga mendapat sambutan ulang tahun dari tuan rumah “Live” yang lama, Regis Philbin, yang memakai baju khas yang serupa dengan yang Hiey Joy yang dipakai pada minggu lalu untuk ulang tahun Hoda Kotb.

“Selamat ulang tahun, mama! Saya tidak fikir saya pernah memanggil anda, mama – saya tidak ingat apa yang saya panggil kamu, tetapi mereka memberitahu saya untuk memakai baju ini jadi saya harap awak ketawa, “kata Regis..

KLG's birthday
Regis Philbin menyertai selebriti lain yang menghantar hasrat ulang tahun video kepada Kathie Lee.HARI INI

Tetapi kemudian datang siksaan, dari “Pencipta Kimmy Schmidt” yang tidak dapat dipecahkan Tina Fey.

Selepas mengadu baru-baru ini di udara bahawa “semua orang tetapi Tina” dari persembahan telah pada jam keempat TODAY, Kathie Lee mendapat pembetulan dari Fey sendiri.

“Saya telah mengadakan persembahan dan saya telah bercakap dengan anda, dan saya pasti telah membosankan kerana anda tidak ingat saya. Tetapi saya ada di sana, “katanya. “Saya bersedia untuk bertaruh $ 100 bahawa saya telah berada di pameran itu, jadi mari kita menggulung klip itu.”

Dan mereka lakukan! Semak ia:

Tina Fey kuku KLG dan kuis komedi Hoda

15.1.201504:37

“Oh, saya mesti mengelirukannya dengan Julie Louis-Dreyfus,” kata Kathie Lee.

“Saya minta maaf. Saya tidak baik, Tina Fey. Saya seorang warga emas sekarang, OK? Dan kita cenderung untuk melupakan perkara. Banyak perkara. Kebanyakan perkara. “

Tidak apa-apa, Kathie Lee. Kami masih mencintai awak! Selamat Hari lahir!