Kate Walsh mengesahkan dia meninggalkan ‘Praktik Swasta’

“Praktik Swasta” bintang Kate Walsh mengesahkan khabar angin tentang pemergiannya dari drama perubatan ABC semasa lawatan ke rancangan talktime siang hari Bethenny Frankel “Bethenny.”

“Ini adalah musim terakhir saya untuk ‘Amalan Swasta,’ ya,” katanya kepada Frankel semasa lawatan Selasa. “Ia merupakan perjalanan luar biasa dan perjalanan luar biasa. Ia telah lama menjadi Addison dan saya berasa sangat berterima kasih kepada Shonda Rhimes dan semua peminat … Saya sangat teruja dengan musim lalu.”

Lebih dari THR: Kate Walsh mungkin berlepas ‘Amalan’ selepas 13 episod

Laporan pertama kali muncul pada akhir Mei apabila perkataan membocorkan bahawa Walsh tidak akan kembali untuk lebih daripada 13 episod drama perubatan jangka panjang – itu sendiri spin-off dari Rhimes ‘”Anatomi Grey,” di mana Dr Walsh Dr Addison Montgomery pertama kali muncul.

Rangkaian milik Disney memperbaharui siri itu pada jam kesebelas pada bulan Mei kerana apa yang ada spekulasi akan menjadi jangka pendek. Tetapi ABC tetap teguh bahawa siri ini boleh terus melampaui 13 episod jika ia dilakukan dalam penilaian – sesuatu yang disahkan oleh Rhimes kepada Majalah Panduan TV. 

“Saya telah diberitahu bahawa saya tidak dibenarkan memikirkan kita hanya melakukan 13 episod,” katanya.

Lebih dari THR: Tim Daly tidak kembali untuk musim enam daripada ‘Praktik Swasta’

Walsh, semasa wawancara itu, tidak mengesahkan berapa banyak episod yang dia akan terlibat.

“Praktik Swasta” akan kembali untuk musim keenamnya tanpa pemain asal Tim Daly, yang bulan lepas mengumumkan melalui Twitter bahawa dia tidak akan kembali. “Peminat hebat PP Shonda memberitahu ejen saya hari ini bahawa Pete tidak akan kembali untuk musim 6. Ia adalah 5 tahun yang hebat R.I.P. Pete Wilder,” tulis Daly.

Lebih dari THR: Rhimes: Akhir musim ‘Amalan Pribadi’ akan meninggalkan soalan yang tidak dijawab

Rhimes menyatakan bahawa kekangan bajet mungkin memainkan peranan dalam keputusannya untuk mengakhiri masa Daly dengan siri ini. “Terdapat banyak masalah belanjawan pada persembahan itu, dan kami perlu memastikan persembahan itu berdaya maju dan kami dapat menghasilkannya. Saya rasa seolah-olah watak Tim mempunyai perjalanan yang luar biasa,” katanya kepada TV.

Tonton wawancara dengan Walsh:

Tiada Tim Daly, tiada Kate Walsh. Adakah anda masih menonton “Amalan Swasta” tanpa mereka? Kongsi pemikiran anda di halaman Facebook kami.

Kandungan yang berkaitan:

  • Tim Daly meninggalkan ‘Amalan Swasta’

Lebih dalam The Clicker:

  • Bintang ‘Jersey Shore’ dilaporkan menjilat berjuta-juta untuk musim baru
  • Juara ‘Idol’ Phillip Phillips dibebaskan dari hospital
  • Ashley Tisdale menyertai ‘Anak-anak Anarki’ untuk peranan tetamu seksi