Kaley Cuoco tidak pernah fikir dia akan berkahwin lagi: ‘Bekas saya telah merosakkan perkataan itu’

Empat bulan yang lalu, rakan kongsi Kaley Cuoco, Karl Cook, turun satu lutut dan muncul soalan itu. Cadangan itu adalah satu kejutan yang lengkap kepada bintang “Big Bang Theory”, dan juga respons sendiri kepadanya.

Dia berkata ya!

Kini, dalam satu temu bual baru, Cuoco membuka jalan keluar mengapa keputusan itu begitu mengejutkan.

Kaley Cuoco and Karl Cook at post-Golden Globes party
Kaley Cuoco dan Karl Cook bersiap sedia untuk berjalan di lorong. Ia berjalan kaki pelakon itu mengakui dia tidak pernah membayangkan dia akan mengambil semula.C Flanigan / Getty Images

“Saya fikir saya tidak akan berkahwin lagi,” kata aktres kepada Cosmopolitan.

Pada tahun 2013, Cuoco berkahwin tenis Ryan Sweeting, dan kurang dari dua tahun kemudian, pasangan itu mengumumkan bahawa mereka akan menjalani cara berasingan mereka.

Hubungan ribut itu memburuk Cuoco atas perkahwinan.

“Mantan saya telah merosakkan perkataan itu untuk saya,” jelasnya. “Saya telah berkahwin dengan seseorang kali pertama yang benar-benar berubah. Orang yang saya temui bukan orang yang saya temui, dan itu bukan salah saya.

Tetapi ketika dia tidak begitu yakin tentang perkawinan, ia tidak menyerah pada cinta sama sekali.

“Saya tahu betapa saya perlu memberi dan berapa banyak yang saya mahu terima,” katanya. “Saya tahu saya terpaksa bersabar … saya terpaksa menjalani banyak perkara, tetapi ia membawa saya ke Karl.”

Dan tidak lama lagi 32 tahun menyedari bahawa dia tidak seperti bekasnya – atau mana-mana orang lain yang dia kenal sebelumnya.

“Dia adalah perlawanan saya yang sempurna,” katanya dalam wawancara dengan People. “Dia membiarkan saya bangun pada waktu pagi dan berkata, ‘Saya mahu pergi dan menyelamatkan arnab.’ Dan dia suka, ‘Baiklah, mari kita dapatkan kopi dan mari kita pergi.’ Dan itu dia, kita sama, pendapat kita sama, moral kita sama. “

Dan, ya, arnab-arwah ini kini menjadi sebahagian daripada keluarga mereka, bersama dengan beberapa anjing, beberapa kuda dan satu kuda, dan semuanya akan berada di tangan apabila kedua-duanya mengatakan bahawa mereka.

“Saya boleh mengatakan bahawa semua haiwan akan menjadi sebahagian daripada perkahwinan kami, pasti,” tegasnya.

https://www.instagram.com/p/BVVdiDCeu

The menagerie tidak perlu menunggu untuk penglibatan lama sama ada.

“Kami benar-benar bersemangat, kami tidak mahu menunggu lebih lama,” kata bintang kepada People. “Kami berdua benar-benar mahu melakukan ini, kami sangat gembira dan kami mahu bergerak ke hadapan dalam kehidupan kami.”