Kaley Cuoco terlibat dengan Karl Cook! Lihat video cadangan emosi

Khamis adalah hari yang cukup besar untuk Kaley Cuoco: Bukan sahaja dia bertukar menjadi 32, tetapi dia terlibat dengan teman lelakinya hampir dua tahun, equestrian Karl Cook!

Cook, 26, dan Cuoco menyiarkan video emosi aktres itu, membongkok dan menangis dengan kegembiraan, kemudian memegang cincin itu sambil mengingatkannya, “Anda masih belum berkata ya, lagi!”

Siapa tahu jawatan saya sebelum ini adalah orakular. Nah selepas hampir dua tahun saya akhirnya bangun keberanian untuk memintanya untuk menikah dengan saya. Ini adalah malam yang terbaik dalam hidup saya dan saya fikir video itu menunjukkan malam yang terbaik untuk kaley juga ….. dia berkata ya!!!!!

Satu jawatan yang dikongsi oleh Karl Cook (@mrtankcook) pada

“Saya katakan ya, saya katakan ya!” Bintang “The Big Bang Theory” berteriak dalam video itu, menutup mukanya dengan tangannya.

Cuoco juga menyiarkan video itu, dengan keterangannya, “Masih menangis … setiap bahagian malam ini telah sempurna seperti anda @mrtankcook Saya suka kamu selamanya!”

Warner Bros. Pictures And InStyle Host 18th Annual Post-Golden Globes Party - Arrivals
Kaley Cuoco dan Karl Cook di pesta selepas Golden Globes di Beverly Hills, California pada bulan Januari.C Flanigan / Getty Images

Ini akan menjadi perkahwinan kedua Cuoco; dia dan pemain tenis Ryan Sweeting berkahwin pada 2013 dan menyelesaikan perceraian mereka pada tahun 2016.

Sudah tentu terdapat tembakan cincin wajib:

Saya amat gembira. Terima kasih @nadis_diamonds untuk membuat cincin yang paling hebat yang saya harap. Benar-benar hebat. Terima kasih terima kasih

Satu jawatan yang dikongsi oleh Karl Cook (@mrtankcook) pada

Dan kemudian menari!

Dalam kehidupan, tidak ada yang suka menari selepas bertunang. Kesucian dan rahmat saat ini tidak dapat dijelaskan, seolah-olah hidup adalah belon yang memantul pada zephyr yang halus. Madu; Apa yang saya mahukan adalah untuk menjadi belon yang melantun, merebak, dan mengalir sepanjang hidup bersama. Anda adalah semua saya @normancook

Satu jawatan yang dikongsi oleh Karl Cook (@mrtankcook) pada

Menurut E !, Masak makan malam lilin besar yang dirancang untuk mendahului usul itu, meskipun nampaknya ia berlari ke dalam kandil dan harus melemparkan dahinya ke dahinya. (Kami gembira dia pulih.)

‘The Big Bang Theory’ bintang Jim Parsons tentang mengapa dia ‘bersyukur’ kejayaan tidak datang sehingga 30-an

12.12.201706:46

Tetapi itu bukanlah satu-satunya perkara yang sedikit luar biasa yang berlaku pada hari jadi Cuoco: Pada awalnya, Cook sebenarnya membuat lelucon mengenai perkara keterlibatan keseluruhan ketika kedua-dua Sasaran melawat.

Pada hari lahir saya suka saya mendapat segala-galanya yang dia selalu mahu …. sekarang menilai oleh mukanya mungkin tidak, ia adalah pemikiran yang menghitung hak

Satu jawatan yang dikongsi oleh Karl Cook (@mrtankcook) pada

Sudah tentu, itulah jenis lelucon yang anda hanya boleh tarik jika anda benar-benar merancang bercadang pada hari yang sama. Oleh itu, kami gembira semuanya bekerja dengan baik … candelier nakal selain.

Tahniah, kamu semua!

Ikut Randee Dawn di Twitter.

Loading...