Justin Trudeau mencabar Matthew Perry untuk ‘rematch’

Matthew Perry, anda membuka cacing apabila anda mengaku pada TV kebangsaan bahawa anda pernah membuli Perdana Menteri Kanada.

Kami baru-baru ini mengetahui bahawa bekas “Teman” bintang itu tidak begitu mesra dengan Justin Trudeau apabila kedua-duanya menghadiri cara sekolah rendah Kanada yang sama ketika itu. Malah, Perry berkata, dia dan rakan sekelasnya “mengalahkan” pada Trudeau yang lebih muda.

“Saya fikir dia unggul dalam sukan yang kami tidak [baik], jadi ia cemburu murni,” kata Perry, 47, kepada Jimmy Kimmel dalam temu bual yang disiarkan bulan lalu.

Matthew Perry dicabar untuk bertanding oleh PM Kanada Justin Trudeau

03.03.201704:36

Nampaknya cerita Perry membawa kembali kenangan yang mengerikan untuk Trudeau, kerana dia kini mencari bayaran balik.

“Saya telah memberi sedikit pemikiran, dan anda tahu apa, yang tidak mahu menumbuk Chandler? Bagaimana dengan pertandingan ulang @MatthewPerry? “Trudeau, 45, tweeted pada hari Sabtu.

Wow. Bolehkah dia menjadi lebih kurang peminat Chandler? (Maaf, kami tidak dapat membantu diri sendiri.)

BERKAITAN: Matthew Perry menceritakan pemergian Justin Trudeau di sekolah: ‘Ia adalah cemburu murni’

Rematch? We don't think so.
Rematch? Kami tidak fikir begitu.Jimmy Kimmel Live / Getty

Mereka adalah kata-kata yang kuat dari perdana menteri, tetapi pertandingan ulang tidak benar-benar dalam kad. Bukan sahaja Trudeau tweet mesejnya pada Hari April Fools, tetapi, dia adalah perdana menteri, dan perdana menteri tidak melakukan perkara seperti bintang sitkom.

Hanya untuk selamat, Perry menolak cabarannya.

“Saya fikir saya akan lulus permintaan anda untuk tentera jenis remeh (memandangkan anda kini mempunyai tentera di tempat anda),” jawabnya..

Panggilan yang baik, Chandler … walaupun anda mempunyai lima orang rakan anda boleh beralih untuk mendapatkan bantuan.

Ikut Shane Lou di Twitter.