Justin Timberlake merangkumi ‘Racun’ Bell Biv DeVoe, yang mendorong kita keluar dari fikiran kita

Sexy bukan semua Justin Timberlake membawa pulang.

Penyanyi (slash penari slash actor slash showman waktu kami) membunuh #tbt permainan minggu ini apabila prestasi semangat beliau Bell Biv DeVoe tahun 1990 melanda “Poison” pergi virus.

Isyarat spoiler: Ia luar biasa.

Video itu, yang sebenarnya difilmkan pada tahun 2013 di hentian Brooklyn pada Pengembaraan Dunia “20/20 Pengalaman” Timberlake, telah dibangkitkan melalui laman Facebook DeVoe Khamis lepas. Ia telah dilihat lebih daripada 17 juta kali.

Penggambaran Timberlake memaparkan koreografi asal lagu – dan dengan jelas menerima kelulusan DeVoe.

BERKAITAN: Jimmy Fallon, tarian ‘Single Ladies’ Justin Timberlake melakukan Beyonce di A.S. Auction

Timberlake bukanlah orang asing untuk memberi penghormatan, sama ada itu bermakna “Single Ladies” dengan Jimmy Fallon atau menari “The Carlton” di padang golf. Dia juga menyertai Taylor Swift di pentas di Staples Center di Los Angeles semasa “1989” World Tour.

Penghargaan beliau untuk artis semua genre – dan kegemaran untuk meletakkan putarannya sendiri pada lagu-lagu mereka – telah menjadi tandatangan gaya penampilannya yang berkarisma.

BERKAITAN: Tonton Justin Timberlake dan tarian Alfonso Ribeiro ‘The Carlton’ di padang golf

Pemain berusia 35 tahun itu baru-baru ini menyambut baik, baru menyambut anak sulungnya dengan pelakon Jessica Biel pada April lalu.

Tetapi memandangkan Justin telah membuat muzik sejak ’90-an itu sendiri, ia hanya masalah masa sebelum dia akan kembali – bersama-sama dengan seksi, tentu saja.

Justin Timberlake: Saya mahu merebut masa ini

19.1.201303:25