Justin Timberlake dan Steph Curry menyertai Alfonso Ribeiro untuk tarian Carlton muktamad

Tarian Carlton adalah lebih daripada sekadar 90-an yang tersilap dari “The Fresh Prince of Bel-Air” – itu tradisi golf-kursus.

Tahun lalu, Justin Timberlake menyertai Carlton sendiri, Alfonso Ribeiro, untuk beberapa gerakan ajaib di kejohanan selebriti Amerika Century Championship. Pada bulan Februari tahun ini, kedua-dua mereka menari tarian retro di Pebble Beach.

Tetapi pada hari Sabtu, pada kejohanan ACC 2016, mereka mengambil satu langkah rutin – dan seorang lelaki – dengan memukul hijau dengan pemain bintang Warrior Stephen Curry untuk apa yang mungkin hanya Carlton muktamad.

BERKAITAN: ‘Putera segar’ bertukar menjadi 25: Lihat gerakan tarian ‘Carlton’ terbaik Alfonso Ribeiro

Tiga lelaki yang menggerutu, enam lengan bergoyang dan banyak jari yang merapat ke muzik yang tidak benar-benar bermain – apa lagi yang anda boleh meminta?

Tiada apa-apa, kerana ia tidak mendapat lebih baik daripada itu. Namun, trio mempunyai sedikit lebih banyak untuk menawarkan semua yang sama.

Kami tidak pernah teruja dengan perkembangan tarian Carlton sejak Ribeiro dihentikan oleh HARI INI untuk memberi kita pelajaran.

HARI INI

Jika semua keseronokan itu telah membuatkan anda lebih keinginan Carlton, lihat sahaja supercut ini:

Flashback: Alfonso Ribeiro menari Carlton dari ‘Fresh Prince’

07.07.201500:53

Ikut Ree Hines pada Twitter.