Justin Bieber pertama kali bertemu dengan tunang Hailey Baldwin pada HARI INI

Sekarang kita tahu bahawa Justin Bieber sebenarnya terlibat dengan Hailey Baldwin, sudah tiba masanya untuk semua butir-butir besar mengenai hubungan mereka menjadi terang. Seperti, bagaimana mereka bertemu?

Bacalah masa Justin Bieber dan Hailey Baldwin pertama kali bertemu di lobi TODAY

Jul.10.201801:18

Nah, ternyata pasangan itu mula-mula diperkenalkan secara rasmi … di lorong HARI INI!

Rakaman yang ditemui oleh peminat kelihatan mengesahkannya. Klip pendek dari 12 Oktober 2009 menampilkan tokoh pelakon Baldwin Stephen memperkenalkan Bieber ke Hailey. Bieber (yang kira-kira 15 tahun) membaling rambutnya dan tersenyum ketika gadis itu (yang sudah berusia 13 tahun) menembusi tangannya dan menggelengkan tangannya.

Justin Bieber and Hailey Baldwin
Justin Bieber dan Hailey Baldwin saling mengenali kerana mereka hanya kanak-kanak!Getty Images

“Kami telah menikmati muzik anda,” kata penatua Baldwin.

Sambungan dibuat! Bieber, sekarang 24 tahun, dan Baldwin, kini berusia 21 tahun, mula berkuatkuasa pada 2015 dan berpecah pada 2016 sebelum bersatu semula baru-baru ini.

Jadi apa yang dilakukan Bieber pada HARI INI? Dia bersiap-siap untuk meluangkan masa untuk persembahan untuk konsert. Stephen Baldwin tidak dijadualkan untuk hadir pada hari itu, jadi kami yakin dia hanya membawa anak perempuannya untuk memenuhi sensasi pop.

Mengenai pengenalan ringkas kepada Hailey, seorang peminat tweeted a Vine of it pada 2016. Bieber menjawab di Twitter:

Daripada permulaan yang kecil ini, terdapat hubungan cinta. Anda tidak pernah tahu siapa yang boleh anda jumpai di HARI INI, atau apa yang mungkin timbul peluang! Sekarang, adakah anda fikir kami boleh meyakinkan mereka untuk merayakan perkahwinan di plaza itu??

Adakah Justin Bieber dan Hailey Baldwin bertunang?

Jul.09.201800:37

Ikut Randee Dawn di Twitter.