Justin Bieber mengesahkan penglibatan Hailey Baldwin – ‘cinta hidup saya’

Ia rasmi: Justin Bieber dan Hailey Baldwin terlibat!

Berikutan khabar angin dan spekulasi tentang pasangan itu yang membawa romantik angin badai mereka ke peringkat seterusnya, bintang pop membuat pengumuman itu pada Instagram Isnin.

Bacalah masa Justin Bieber dan Hailey Baldwin pertama kali bertemu di lobi TODAY

Jul.10.201801:18

Tetapi bukan sekadar memecah berita kepada peminat secara langsung, mendedahkan besar Bieber datang dalam bentuk mesej kepada pengantin perempuannya.

“Akan tunggu sebentar untuk mengatakan apa-apa tetapi kata perjalanan cepat, mendengar biasa dan mudah Hailey Saya sangat suka dengan segala-galanya tentang anda!” yang berusia 24 tahun itu menulis bersama beberapa foto pasangan itu berkumpul rapat.

“Jadi berkomitmen untuk membelanjakan hidup saya untuk mengenali setiap bahagian anda menyayangi anda dengan sabar dan mesra. Saya berjanji untuk memimpin keluarga kita dengan kehormatan dan integriti yang membiarkan Yesus melalui Roh Kudus membimbing kita dalam segala yang kita lakukan dan setiap keputusan yang kita buat.”

Penyanyi “Maaf” tidak berhenti di sana. Dia terus merenung tentang cintanya terhadap model berusia 21 tahun itu dan wawasannya untuk masa depan mereka.

Selebriti Sightings in New York City - July 5, 2018
Justin Bieber dan Hailey Baldwin keluar di NYC pada 5 Julai 2018, dua hari sebelum pertunangan mereka. Imej GC

“Hati saya SELESAI dan SELESAI ANDA dan saya SELALU akan meletakkan anda terlebih dahulu!” dia terus. “Anda adalah cinta dalam hidup saya Hailey Baldwin dan saya tidak mahu membelanjakannya dengan sesiapa sahaja.” Anda membuat saya lebih baik dan kami pujian satu sama lain dengan baik! Tidak sabar menunggu musim terbaik dalam hidup !. Ia lucu kerana sekarang dengan anda semua seolah-olah masuk akal! “

Walaupun kedua-duanya hanya mendedahkan bahawa mereka bertarikh beberapa minggu sebelum bertunang – sama seperti superstar pop yang lain dan pasangannya – Bieber dan Baldwin sebenarnya pergi jauh.

Pasangan sekarang bertarikh seketika pada 2016, tujuh tahun selepas mereka pertama kali bertemu antara satu sama lain – di belakang tabir di sini pada hari HARI.

Walaupun rumor pertunangan pertama kali bermula pada bulan Jun, Bieber mendedahkan dalam jawatannya bahawa dia sebenarnya muncul persoalan itu beberapa hari lebih awal.

“Masa tuhan benar-benar sempurna, kita bertunangan pada hari ketujuh bulan ketujuh, angka tujuh adalah jumlah kesempurnaan rohani, IT IT benar! Bukankah itu kacang?” dia menambah. “Dengan cara saya tidak merancang itu, apa pun kebaikan saya tidak baik untuk memiliki masa depan kita dijamin! INI GONNA BE BETTER AT 70 BAYAR DI SINI KAMI pergi!”

Dan Balwin, yang anak perempuan pelakon Stephen Baldwin, jelas sama gembira.

Hanya sejam selepas Bieber berkongsi berita gembira, dia memberitahu peminat dan pengikutnya bahawa dia “tidak pasti apa yang saya lakukan dalam hidup untuk mendapatkan kebahagiaan sedemikian tetapi saya sangat berterima kasih kepada Tuhan kerana memberi saya seorang yang luar biasa untuk berkongsi hidup saya dengan ! “

Adakah Justin Bieber dan Hailey Baldwin bertunang?

Jul.09.201800:37

Tahniah kepada pasangan!