Juliette Lewis cuba bercakap dengan anjing mati

Juliette Lewis mempunyai bintang filem dan kerjaya yang berkembang sebagai pemuzik rock, tetapi apa yang dia mahukan adalah mengetahui apa yang berlaku kepada anjing kecilnya, Chowie.

Lewis ‘Chihuahua meninggal tujuh tahun yang lalu, mangsa coyotes yang merampasnya dari halaman belakang. Bintang “Cape Fear” sedang mempertimbangkan untuk melihat psikik haiwan untuk maklumat lanjut – dan ketenangan fikiran.

“Seperti yang gila seperti itu,” katanya kepada majalah Entertainment Weekly, “Saya mahu pergi kepadanya (psikik haiwan) dan berkata, ‘Di mana Chowie saya? Adakah dia beroleh penjelmaan semula? Dan bagaimanakah saya dapat menemuinya? “‘

Pemain berusia 30 tahun itu melakukan persembahan di Warped Tour dengan bandnya, The Licks, bermula 25 Jun. Tetapi dia berkata dia tidak seperti pelakon lain (termasuk Gina Gershon dan Minnie Driver) yang telah mencari kerjaya muzik.

“Pertama sekali, anda perlu bertanya pada diri sendiri jenis pelakon saya. Saya bukan di tempat yang memalukan yang mempunyai imej yang rapi, yang mempunyai penjaga dan stylists dan semua barangan itu, “kata Lewis.

“Saya betul-betul – ini berbunyi bodoh,” dia ketawa, “tetapi saya orang! Itulah sebabnya saya tidak pernah berjaya dalam acara sosial Hollywood. “