Julie Chen menawarkan sokongan untuk suami Les Moonves pada ‘Big Brother’

Dia tidak banyak berkata, tetapi Julie Chen masih berjaya menyampaikan mesej besar mengenai sokongannya terhadap suami yang dibenci Les Moonves pada “Big Brother” malam tadi.

Apabila berita berpecah bahawa pengerusi dan CEO CBS akan turun dari peranannya di rangkaian selepas dakwaan salah laku seksual, Chen, yang menjadi tuan rumah kepada dua siri CBS, mengumumkan bahawa dia akan mengambil rehat singkat dari kamera.

“Saya mengambil beberapa hari dari ‘Talk’ untuk bersama dengan keluarga saya,” katanya dalam satu kenyataan pada Isnin. “Saya akan kembali tidak lama lagi dan akan berjumpa dengan anda pada malam Khamis di ‘Big Brother.'”

Dan benar kepada perkataannya, dia kembali.

Chen banteng dengan peserta tidak melibatkan apa-apa sebutan Moonves atau kontroversinya, tetapi pada akhir pertunjukan, dia membuat perubahan yang halus tetapi ketara kepada tanda biasa.

Bukan sekadar berkata, “Saya Julie Chen. Selamat malam,” seperti yang selalu dilakukannya, dia menambah satu perkataan.

“Saya Julie Chen Moonves,” katanya dengan senyuman. “Selamat Malam.”

Ini menandakan kali pertama keperibadian televisyen berusia 48 tahun itu pernah menggunakan nama pernikahannya selama jangka masa 20 “Big Brother’s”.

Tetapi bukan kali pertama dia bercakap dalam mempertahankan suaminya.

Megyn Kelly membincangkan keluar Les Moonves dari CBS di tengah-tengah dakwaan

10.10.201810:33

Apabila buzz mengenai gangguan seksual dan tuduhan menakutkan mula-mulanya mula melancarkan eksekutif jaringan bekas pada bulan Julai, dia mengakui dalam satu kenyataan bahawa, “Saya menyedari bahawa ada beberapa dekad yang lalu apabila saya mungkin membuat beberapa wanita tidak selesa dengan membuat pendahuluan.”

Beliau menambah, “Mereka adalah kesilapan, dan saya menyesal mereka dengan sangat, tetapi saya sentiasa memahami dan menghormati – dan mematuhi prinsip – bahawa ‘tidak’ bermaksud ‘tidak’, dan saya tidak pernah menyalahgunakan kedudukan saya untuk membahayakan atau menghalang kerjaya seseorang. “

Chen diikuti dengan tweet yang memuji Moonves sebagai “lelaki yang baik dan bapa yang penyayang, suami yang setia dan pemimpin korporat inspirasi,” dan menjelaskan bahawa dia mempunyai sokongan penuh.

Hari kemudian, dalam satu episod “The View,” Chen menambah bahawa itu adalah satu-satunya komen rasmi yang dibuatnya mengenai topik itu.

“Saya akan menyatakan kenyataan saya hari ini, esok, selama-lamanya,” katanya.

Chen dan Moonves berkahwin pada Disember 2004. Pasangan ini mempunyai satu anak bersama, anak lelaki mereka yang berusia 8 tahun, Charlie. Moonves mempunyai tiga anak lain dari perkahwinan sebelumnya.