Julia Stiles mengahwini tunang Preston J. Cook dalam ‘perkahwinan senapang’

Julia Stiles dan tunangnya Preston J. Cook telah mengikat tali.

Seorang wakil untuk aktres mengesahkan HARI INI bahawa pasangan itu berkahwin dalam upacara akrab dengan dua sahabat di pantai Seattle pada hujung minggu Hari Buruh.

https://www.instagram.com/p/BZgwmR7FUEO

Bintang siri “Bourne”, yang mengharapkan anak sulungnya bersama Cook, berkongsi berita gembira di Instagram dengan gambarnya dan tangan hubby barunya yang membungkus buaiannya – dengan cincin perkahwinan baru mereka manis di paparan.

“Siapa yang tidak suka perkahwinan senapang patah?” Stiles, 36, mengutip kapsyen, menambah emoji mengenyit untuk langkah yang baik.

EE British Academy Film Awards - Red Carpet Arrivals
Preston J. Cook dan Julia Stiles, yang mengharapkan anak pertama mereka bersama, telah mengikat simpulan.Mark Cuthbert / UK Press / Getty Images

Pelakon, yang telah dibintangi dalam siri terhad Britain “Riviera”, bertunang dengan pelakon / juru masak Cook pada lewat tahun 2015.

Pada bulan Januari 2016, dia dengan bangga memperlihatkan cincin pertunangannya di Instagram, memancarkan, “Krismas Terbaik yang pernah!”

https://www.instagram.com/p/BAIDTmct-co

Pasangan yang baru ditemui semasa bekerja pada filem 2015 “Go With Me.”

Tahun lalu, Stiles memberitahu HODI Kotb dan Kathie Lee Gifford TODAY bahawa dia terkejut apabila Cook muncul soalan – walaupun dia mengakui dia sangat ingin dia berbuat demikian.

“Kami melakukan perjalanan besar bersama seluruh keluarganya sepanjang Krismas dan Tahun Baru, jadi saya terus berkata dengan suara keras, seperti setiap hari, ‘Jangan merosakkan percutian yang sempurna dengan harapan anda. kepala, ‘”katanya dengan ketawa.

Apabila Hoda bertanya mengenai “10 Perkara I Hate About You”, bagaimana dia tahu Cook adalah lelaki untuknya, aktres berbunyi itu menjawab, “Dia seorang lelaki yang sangat baik.”

Tahniah kepada pasangan bahagia!