Julia Louis-Dreyfus meraikan ulang tahun perkahwinan ke-31 dengan pic balik manis

Selamat ulang tahun kepada Julia Louis-Dreyfus dan hubbynya, Brad Hall. Pasangan itu merayakan 31 tahun perkahwinan pada hari Isnin.

Bintang “Veep” menghormati hari istimewa mereka dengan pic balik yang indah dari senyuman manis muda yang tersenyum pada perahu layar di baju renang mereka. “31,000 tahun yang lalu hari ini, saya berkahwin dengan teman lelaki saya sekarang,” dia bergurau dalam keterangannya.

https://www.instagram.com/p/BkdyPeahSgG

Sweetheart kolej – yang berkongsi anak lelaki Henry, 25, dan Charlie, 20 – bertemu di Northwestern University pada awal 1980-an ketika Louis-Dreyfus mengikuti ujian untuk menghasilkan dewan teater. Segera dia tahu dia akan bertemu dengannya, aktres itu memberitahu tuan rumah ceramah Craig Ferguson pada tahun 2013.

Julia Louis-Dreyfus meraikan ulang tahun perkahwinan ke-31 dengan foto manis

Jun.27.201800:29

“Ada beberapa momen, beberapa yang saya tidak akan berkongsi,” dia bercanda. “Tetapi saya akan mengatakan bahawa saya tahu dengan serta-merta.

Julia Louis-Dreyfus and Brad Hall
Julia Louis-Dreyfus dan suaminya, Brad Hall, semuanya tersenyum pada Anugerah Emmy Primetime Tahunan ke-69 pada tahun 2017.Frazer Harrison / Getty Images

Pasangan itu mengikat simpulan pada tahun 1987 dan telah menjadi juara terbesar masing-masing – dengan Dewan pelakon pelakon yang berpegang teguh oleh pihak isterinya ketika dia bertarung dengan kanser payudara tahun lalu.

Pada September 2017, Louis-Dreyfus mengetahui bahawa dia telah didiagnosis menderita kanser payudara sejurus selepas memenangi Emmy yang keenam berturut-turut untuk peranannya sebagai Naib Presiden Fictional A.S. (dan kemudian Presiden) Selina Meyer di “Veep.” Bintang itu berkongsi berita mengenai media sosial, menulis, “Satu daripada lapan wanita mendapat kanser payudara. Hari ini, saya yang satu.”

https://www.instagram.com/p/Bb4kWdWjz9u

Pelatih “Seinfeld” membungkus rawatan kemoterapi pada bulan Januari. Bulan berikutnya, dia berkongsi gambar dirinya selepas pembedahan yang tidak dinyatakan, dengan mesej yang sengit dan lucu tentang pemulihannya.

“Hoorah! Doktor hebat, hasil yang hebat, merasa gembira dan bersedia untuk batu selepas pembedahan. Hey kanser,” F — anda! ” dia menulis.

Louis-Dreyfus dijangka memulakan penggambaran musim terakhir “Veep” pada bulan Ogos.

Imbas kembali! Tonton Julia Louis-Dreyfus mengajar Katie Couric tarian Elaine

Januari.11.201801:05

Loading...