Jon Stewart, Steve Carell dan Stephen Colbert cuba untuk memecahkan Internet dengan gambar topless

Pernah menonton “The Daily Show” atau “The Colbert Report” (beristirahat dalam damai) dan tertanya-tanya apa yang terletak di bawah sorts-mewah pakaian, baju putih segar dan hubungan yang baik?

Jon Stewart’s shenanigans tanpa tudung pergi virus

20.06.201500:45

Nah, ada yang berjaya, yang membawa kepada Throwback Thursday Instagram yang menakjubkan yang disiarkan oleh akaun rasmi “The Daily Show” pada Khamis yang menunjukkan semua.

View this post on Instagram

#TBT #breaktheinternet

A post shared by The Daily Show (@thedailyshow) on

Video gelung pendek menampilkan Steve Carell, Jon Stewart dan Stephen Colbert menyentuh dada berbulu mereka dan benar-benar melegakannya untuk kamera. Carell agak malu daripada yang lain, tetapi Colbert tahu bagaimana untuk mengerjakannya dan Stewart perlu diberi peranan dalam filem “Magic Mike” masa depan.

Ia juga menyegarkan untuk melihat mereka orang biasa di bawah semuanya juga; tiada enam bungkusan yang tersembunyi.

Penonton yang bermata tajam mungkin ingat setelah melihatnya: Ia adalah 11 Oktober 2001 “Moment of Zen” pada pameran itu, lama sebelum karir filem Carell memperolehnya sebagai penamaan Oscar dan “Laporan” ikon Colbert akan meletakkannya untuk mengambil alih “The Late Show” sebagai pengganti David Letterman. Apa yang anda tahu pada tarikh itu ialah anda melihat tiga keping manufaktur yang luar biasa.

Kemudian sekali lagi, ia juga memberitahu anda satu perkara lagi: Itu betul-betul satu bulan selepas peristiwa yang mengerikan 9/11, penonton bersedia untuk ketawa lagi. Dan “The Daily Show” menyediakan cara. Terima kasih, lelaki!

Tonton klip asal dari “The Daily Show” pada tahun 2001.

Ikuti Randee Dawn di Google+ dan Twitter.