John Leguizamo tidak boleh mandi semasa penggambaran ‘American Ultra’: ‘Saya sudah masak’

Kebanyakan cerita yang kita dengar tentang panjang yang mana pelakon akan pergi untuk peranan filem mereka melibatkan berat badan atau mencukur rambut mereka. Dalam kes John Leguizamo, ia melibatkan tidak mandi selama seminggu.

John Leguizamo: ‘American Ultra’ adalah komedi aksi stoner

Ogos.11.201502:48

Lelaki yang menyuarakan slaid Sid dalam filem “Zaman Ais” kini sedang membintangi “American Ultra,” dan wataknya adalah sesuatu yang rendah hati yang berlaku secara tatu di atas badan, lengan dan bahunya. Mereka bukan tatu sebenar, bagaimanapun, dan sebagai Leguizamo mendedahkan pada hari TODAY Selasa, mendapatkan mereka digunakan adalah proses yang panjang.

“Saya fikir, ‘Let’ em semua, lelaki! Segala-galanya dalam beg [tatu] itu, letakkan di atas badan saya! ‘ Kemudian saya menyedari ia akan menjadi empat jam berdiri diam, “katanya, menunjukkan bagaimana proses permohonan itu seperti dengan memegang tangannya lebar-lebar.

Dia menambah, “Mereka tidak membiarkan anda bergerak … anda harus tetap seperti itu. Jadi, saya sedar saya tidak boleh mandi, kerana saya tidak akan melakukan itu setiap hari, empat jam.”

John Leguizamo on TODAY.
John Leguizamo dalam “American Ultra.”HARI INI

Dan pada akhir minggu itu tiada pancuran, “Saya sudah masak,” katanya. “Seperti Brie atau sesuatu.” Dia juga berkata dia tinggal di bilik hotel yang berbeza daripada keluarganya.

Nasib baik, sudah lama. Semasa dia memberi jaminan kepada sauh TODAY, “Saya minum pagi ini untuk kamu.” Phew!

“American Ultra” dibuka di pawagam pada 21 Ogos.

Ikuti Randee Dawn di Google+ dan Twitter.