John Goodman berkata watak Roseanne akan dibunuh dalam spinoff ‘The Conners’

John Goodman telah menjelaskan tentang apa yang akan berlaku kepada watak Roseanne Barr sekarang bahawa isteri TVnya tidak akan menjadi sebahagian daripada “Roseanne”.

Goodman, 66 tahun, akan menanggung peranannya Dan Conner pada spin-off “The Conners” ABC pada bulan Oktober, yang tidak akan menampilkan Barr selepas rebalan “Roseanne” dibatalkan oleh rangkaian pada Mei berikutan tweet seorang perkauman oleh Barr mengenai Presiden Barack Bekas penasihat Obama, Valerie Jarrett.

John Goodman mengatakan Roseanne akan dibunuh di ‘The Conners’

Ogos.28.201800:41

“Saya rasa dia akan menjadi mopey dan sedih kerana isterinya mati,” kata Goodman kepada Sunday Times London mengenai watak TV Roseanne dalam temu bual pertamanya sejak pembatalan pameran itu.

ABC mengumumkan pada bulan Jun bahawa ia akan memancarkan persembahan tanpa wanita terkemuka, tetapi tidak menangani apa yang akan berlaku kepada wataknya dalam “The Conners.”

John Goodman and Roseanne
Dan Conner akan meratapi kematian isteri Roseanne pada “Roseanne” spin-off “The Conners,” kata John Goodman. ABC

“Selepas peristiwa yang tiba-tiba, Conners terpaksa menghadapi perjuangan kehidupan sehari-hari di Lanford dengan cara yang mereka tidak pernah ada sebelum ini, ” siaran akhbar oleh ABC berkata pada masa itu.

‘Saya membuat kesilapan’: Roseanne Barr bercakap dalam temuduga TV pertama sejak menembak

Jul.27.201802:41

Selebihnya pelakon itu akan kembali, termasuk Goodman, Laurie Metcalf (Jackie), Sara Gilbert (Darlene), Lecy Goranson (Becky) dan Michael Fishman (D.J.).

Goodman mengakui dia terkejut selepas Barr bangkit dari acara itu.

“Saya patah hati, tetapi saya fikir, ‘Baiklah, ia hanya menunjukkan perniagaan, saya akan membiarkannya pergi,'” katanya. “Tetapi saya telah melalui satu tempoh, kira-kira sebulan, di mana saya sangat tertekan, saya adalah tekanan, jadi apa-apa alasan yang saya dapat merendahkan diri saya, saya akan tetapi itu banyak yang perlu dilakukan dengannya, lebih daripada saya mahu mengakui. “

Dia juga mempertahankan Barr terhadap tuduhan perkauman selepas tayangannya yang dipadamkan, yang memanggil Jarrett sebagai keturunan “Ikhwanul Muslimin & ‘Planet of the Apes.”

“Saya tahu, saya tahu, kerana dia bukan seorang perkauman,” katanya.

ABC greenlights ‘Roseanne’ spinoff tanpa Roseanne Barr

Jun.22.201802:46

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.