Joey Pants kehilangan kepala atas penyebaran ‘Sopranos’

Joey Pants tidak gembira dengan David Chase, dan dia bercakap mengenainya.

Anggota bekas penyanyi “Sopranos”, yang kehilangan kepalanya di acara itu, kehilangan marah dalam kehidupan sebenar menerusi penyertaan imejnya dalam foto persembahan yang tersebar dalam isu April Vanity Fair. Joe Pantoliano berada di tangan menggunakan kepala badan dan kepala prop yang digunakan sebagai pengganti wataknya, Ralph Cifaretto, dalam pemotretan (selepas dia menyatakan tidak tertarik dengan muncul di dalam dirinya sendiri).

Pemotretan memperingati musim akhir yang akan disaksikan di HBO. Dalam fesyen VF yang benar, pukulan artistik hyper yang direalisasikan oleh Annie Leibovitz telah mendapat perhatian.

Apabila melihat foto yang mengerikan di majalah tersebut, dan melihat reaksi yang diterima daripada tiga anak perempuannya, Encik Pantoliano melepaskan surat kepada pencipta siri David Chase yang menyatakan rasa tidak puas hati dengan imej yang dianggapnya dalam rasa yang kurang baik, dan ” kaedah keji, salah dan jahat “yang digunakan untuk membuat imej tanpa input atau kebenarannya.

Foto kurang-kurang watak watak-watak yang dipamerkan itu juga termasuk Vincent Pastore yang berdarah dan ditumbuk Drea de Matteo, yang ditayangkan untuk pemotretan walaupun tidak hadir dari persembahan sejak kematian watak mereka.

Klik di sini (PDF) untuk membaca surat tersebut, yang mengandungi ulasan mengenai segala-galanya dari adegan kematian asal di udara ke ketinggian badan foto dua kali!