Jimmy Kimmel mempunyai cukup CVS dan pendapatannya yang panjang

Jimmy Kimmel fikir CVS telah membuat keputusan yang baik untuk memendekkan penerimaan dari panjang Skrol Laut Mati ke saiz normal, tetapi nampaknya tidak demikian.

Tuan rumah lewat malam bercanda meletakkan gergasi farmasi pada notis Selasa malam, lebih dari setahun selepas presiden CVS datang pada acaranya untuk mengumumkan bahawa hari-hari mengeluarkan resit yang lebih panjang telah berakhir.

Kimmel menunjukkan gambar penerimaan resit CVS yang diterima oleh salah seorang penulisnya selepas membeli botol syampu dan perapi baru-baru ini.

“Saya fikir kita menetapkan ini!” Kimmel berkata. “Jangan buat saya memboikot CVS, saya hantar awak balik CVS, jangan buat kita mendaftar untuk kelab ganjaran bodoh untuk mendapatkan resit yang lebih kecil, sama ada.”

Gadis berusia 4 tahun ini harus mempunyai pesta ulang tahun bertema CVS

20 Okt.201501:01

Kimmel bercakap bahawa pengumuman syarikat minggu ini bahawa ia mengharamkan Foto dan airbrushing gambar pada produk kecantikannya adalah tabir perokok untuk mengalih perhatian daripada isu penerimaan panjang.

Gergasi farmasi bersumpah untuk beralih kepada resit digital selepas pers beberapa tahun yang lalu mula menghantar gambar di media sosial resit panjang 4 kaki yang diisi dengan kupon untuk membeli item atau dua.

Presiden CVS Helena Foulkes muncul pada “Jimmy Kimmel Live!” pada bulan Mei 2016 untuk mengumumkan bahawa CVS telah memindahkan resitnya untuk menjadi digital. Ahli-ahli kelab “Extra Care” CVS akan mempunyai pilihan memilih untuk menerima resit digital dan bukannya kertas, katanya.

Kimmel menunjukkan bahawa penerimaan – yang dia bercanda adalah “khatulistiwa” – masih diberikan kepada pelanggan yang tidak mendaftar untuk pilihan digital.

“Adakah sesiapa pernah menggunakan salah satu kupon yang mereka cetak?” dia tanya. “Tidak, awak beli kayu pada satu deodoran, mereka memberikan kupon untuk satu lagi kuah deodoran, saya hanya membeli deodoran, saya tidak memerlukan banyak lagi deodoran, saya cuba mendapatkan kereta saya.”

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.