Jimmy Fallon kebakaran di Trump: ‘Tidakkah dia mempunyai perkara yang lebih penting untuk dilakukan?’

Ketika membahas topik Presiden Trump, Jimmy Fallon tidak dapat menangkapnya.

Pada tahun 2016, Trump melawat “The Tonight Show” dan, selepas beberapa sambutan hangat, tuan rumah mengacungkan rambutnya. Pengkritik digelar sebagai gerakan “menormalkan” yang membantu kempen kontroversial calon itu.

Dan apabila Fallon baru-baru ini mengakui bahawa dia akan mengendalikan keadaan dengan cara yang berbeza, jika dia terpaksa melakukannya lagi, dia mendapat pengkritik baru – presiden sendiri.

Jadi, pada hari Isnin malam, Fallon mengambil peringkat “The Tonight Show” dan membuka monolognya dengan sarkastik “menjerit kepada peminat nombor satu kami, presiden Amerika Syarikat.”

Beliau berkata, “Seperti yang mungkin anda dengar, malam tadi, presiden Amerika Syarikat mengejar saya di Twitter. Jadi Melania, jika anda menonton, saya tidak fikir kempen anti-bulap anda berfungsi.”

The tweet yang dipersoalkan itu menuding Fallon tentang “merengek” ke atas “pameran rambut yang terkenal ‘sekarang, dengan presiden akan mendakwa bahawa tuan rumah memanggilnya selepas episod pertama disiarkan membanggakan mengenai” peringkat raksasa. “

“Apabila saya melihat bahawa Trump menghina saya di Twitter, saya akan tweet semula dengan segera, tetapi saya fikir, ‘Saya mempunyai perkara yang lebih penting untuk dilakukan,'” jelasnya. “Kemudian saya fikir, ‘Tunggu! Tidak dia mempunyai perkara yang lebih penting untuk dilakukan? ‘”

Selepas Fallon selesai monolognya, yang penuh dengan jumlah biasa zinger tentang komander-in-chief, dia mengambil tempat duduk – tetapi tidak mengambil rehat pada topik Trump.

Tonton Jimmy Fallon merosakkan rambut Donald Trump pada ‘Tonight Show’

16hb00:38

Khususnya, dia melepaskan balik tuntutan bahawa dia memanggil Trump untuk membuat penilaian atau apa-apa lagi.

“Pertama sekali, saya tidak pernah memanggil manusia ini dalam hidup saya,” tegasnya. “Saya tidak mempunyai nombornya, saya tidak mahu nombornya dan ‘rating raksasa’ … Saya tidak pernah berkata ‘rating raksasa’. Saya tidak tahu apa yang dia cakap. “

Humor Fallon kemudian mengambil gilirannya sendiri yang tidak senonoh sambil menambah, “Dengan cara ini, Donald, saya tidak tahu jika anda telah melihat penarafan saya sejak dua tahun yang lalu – anda tidak membantu penarafan saya.”

Tetapi dia memberi inspirasi kepadanya, seperti Fallon membalas tweet presiden dengan lebih daripada sekadar kata-kata.

“Saya telah membuat sumbangan dalam nama Trump kepada Pelarian dan Pusat Imigran bagi Perkhidmatan Pendidikan dan Perundangan, atau RAICES.” Kemudian, pergi untuk ketawa yang terakhir, dia berkata, “Apabila Trump mendengar, dia suka, ‘Saya suka RAICES – mereka cawan mentega kacang kegemaran saya. Tidak ada cara yang salah untuk makan RAICES!'”

Jimmy Fallon di ‘lorong anti-Trump’: ‘Itu bukan apa yang saya buat’

Oktober.13.201700:58