Jimmy Fallon dan Kevin Hart berjalan melalui Rumah Haunted adalah yang paling lucu

Berikan Kevin Hart dan Jimmy Fallon beberapa kredit: Mereka dua lelaki dewasa yang tidak takut menjerit seperti kanak-kanak kecil di televisyen nasional.

Sebenarnya, kita fikir kanak-kanak kecil tidak mungkin menjerit daripada kedua-dua ini, yang pada tahun 2014 gembira dengan berkongsi perjalanan roller-coaster yang membuatkan kita menangis dengan ketawa (dan Hart menangis dalam keganasan).

LEBIH: Tidak ada seorang pun yang takut seperti Jimmy Fallon dan Kevin Hart di sebuah roller coaster

Tetapi kali ini, dalam semangat musim ini (dan sebagai Hart mempromosikan filem barunya, “Kevin Hart: What Now?”) Pasangan itu bersatu semula untuk melawat rumah yang paling menakutkan di New York City, yang keduanya bersorak sebelum mereka memasuki tarikan rasmi.

Kevin Hart and host Jimmy Fallon during the
Kevin Hart dan Jimmy Fallon bersiap untuk menemui azab mereka di rumah berhantu.Andrew Lipovsky / NBC

Selalunya peluang sifar peratus ini tidak akan menjadi lucu, tetapi terima kasih kepada kamera GoPro yang masing-masing memakai baju yang dibungkus ke dada mereka, kita dapat melihat setiap saat yang ketakutan ketika melepasi wajah mereka.

Diakui, Rumah Agam darah bukanlah untuk jantung yang lemah; sebagai tambahan kepada perkara-perkara yang zap anda ada pelakon hidup yang melompat keluar untuk memberikan anda perasaan dalam diri. Antara yang menjerit, pan pancang dan gerudi revving, itu adalah pengalaman aural yang tidak pernah berhenti.

Kevin Hart and host Jimmy Fallon during the
Kegelapan adalah salah satu tempat paling menakutkan di rumah berhantu!The Tonight Show Dibintangi Jimmy

LEBIH: Apabila panggilan datang, Kevin Hart bersedia untuk menjadi tuan rumah Oscars: ‘Saya akan menjadi hebat di dalamnya’

Ketika mereka akhirnya keluar rumah berhantu, Hart mengambil sedikit masa untuk menutup pantatnya dan bercakap terus ke kamera. “Jika anda menonton ini dan pada bila-bila masa ia berasa seperti saya takut – saya seorang pelakon,” katanya.

Suuuuure, Kevin!

“Happy Halloween, dude,” Fallon berseru kepadanya.

Katakan saja tanggapan Hart tidak dapat dicetak di sini!

Ikut Randee Dawn di Twitter.