Jillian Michaels, Heidi Rhoades bertunangan: Lihat video cadangan sinematik!

Dalam dunia di mana guru kecergasan Jillian Michaels menggubal video cadangan perkahwinannya seperti treler filem, teman wanitanya Heidi Rhoades akan membuat keputusan yang akan mengubah hidup mereka selama-lamanya. (Rhoades berkata ya!)

jillian-michaels-heidi-rhoades-001-inline-today-160309
Heidi Rhoades, kiri, dan Jillian Michaels tiba di LA Premiere Of “Entourage” di Teater Village Regency pada hari Isnin, 1 Jun 2015, di Los Angeles. (Gambar oleh Rob Latour / Invision / APRob Latour / Invision / AP

Cadangan perkahwinan kreatif bekas jurulatih “Biggest Loser”, ditayangkan di teater persendirian kira-kira empat bulan yang lalu, telah menjadi rahsia sehingga dia dilihat mengenakan cincinnya sendiri, Michaels memberitahu pengikutnya Twitter pada hari Selasa.

Cadangan sinematik mencapai khalayak yang lebih besar pada malam Selasa, apabila disiarkan pada akhir musim “Just Jillian”. “Ini bijak, ia sentimental dan sesuatu yang mengambil sedikit masa,” kata Michaels mengenai video tersebut, menurut laman web “Just Jillian”. “Saya teruja kerana saya fikir dia akan menyukainya, saya fikir ia akan membuat dia gembira dan saya mahu menjadikan dia gembira.”

BERKAITAN: Jillian Michaels: Saya adalah ‘buku terbuka’ mengenai ‘Just Jillian’

Antara foto hubungan mereka selama bertahun-tahun, teks bertulis trailer menceritakan kegembiraan yang telah mereka kongsi: “Di dunia di mana ia susah untuk dihubungkan, seorang wanita mendapati bahawa seseorang itu istimewa dan mendapati bahawa di mana ada cinta, ada harapan, kebahagiaan , pengembaraan dan kemungkinan tidak berkesudahan. “

Dalam video ini, Michaels muncul soalan dengan bantuan anak-anak mereka – Lukensia, 5, dan Phoenix, 3 – dan penyokong lain, yang menimbulkan tanda-tanda individu yang membaca “Will,” “you” dan “berkahwin” sebelum Michaels sendiri dilihat memegang kad terakhir: “Saya.”

Setelah episod disiarkan di TV, Rhoades mengakui ia mengambil masa untuk memikirkan titik video itu.

Selepas pemeriksaan khas, Michaels terus menyatakan penghargaannya kepada Rhoades. “Saya tahu saya seorang jerk banyak masa, tetapi jika anda akan terus bersabar dengan saya, saya ingin anda berkahwin dengan saya,” kata Michaels kepada Rhoades. “Dan walaupun fikir saya memberikan cincin itu, saya mendapat cincin [juga].”

BERKAITAN: Jurulatih terbesar ‘Loser’ Jillian Michaels: Ia ‘sukar’ untuk sampai ke gym

Menurut E !, Rhoades sudah mempunyai “pelukis penglibatan,” tetapi Jillian membeli cincin 8.86-karat untuk dirinya sendiri kerana dia tahu itu akan “berarti dunia untuk Heidi.”

michaels-heidi-rhoades-002-tease-today-160309
Heidi Rhoades, kiri, dan Jillian Michaels tiba di MTV Video Music Awards di Theatre Microsoft pada hari Ahad, 30 Ogos 2015, di Los Angeles. (Gambar oleh Jordan Strauss / Invision / AP)Jordan Strauss / Invision / AP

Mencerminkan pengalaman yang mengubah hidup, Michaels menambah, “Heidi adalah orang yang sempurna untuk saya. Satu-satunya tempat di mana ada seperti penghiburan, dan jeda dan tempat selamat adalah benar-benar bersama keluarga saya, dan Heidi adalah nukleus keluarga itu Dia adalah gam yang benar-benar memegang segala-galanya bersama-sama dan, saya rasa, tanpa itu, saya akan hilang. “

Walaupun Michaels nampaknya mengetepikan logistik rancangan perkahwinan pada malam Selasa, Rhoades menawarkan sedikit keyakinan – khususnya, “Kue rasa! Pakaian ping!”

Minggu ini telah menjadi monumental untuk E! keperibadian dan penglibatan. Jam selepas cadangan Michaels dan Rhoades ditayangkan Selasa, “E! News” bersama penunggang Maria Menounos – yang baru minggu lepas menemubual Michaels mengenai kemungkinan perkahwinan – terlibat Rabu pagi pada acara radio SiriusXM Howard Stern.

Ikuti penulis TODAY.com, Chris Serico di Twitter.

Jillian Michaels: Saya adalah ‘buku terbuka’ pada ‘Just Jillian’

Januari.18.201603:31