Jessica Simpson meraikan ulang tahun 7 tahun dengan Eric Johnson dengan foto manis

Jessica Simpson meraikan kehidupan dengan hubby Eric Johnson!

Untuk menghormati ulang tahun tujuh tahun hubungan mereka, pereka fesyen berkongsi foto keluarga yang manis di Instagram.

“7 tahun, 2 kanak-kanak dan banyak lagi cinta nanti,” tulis Simpson di sebelah gambar B & W pasangan itu dengan anak-anak mereka, anak perempuan Maxwell Drew, 5, dan anak lelaki Ace Knute, 3.

36, berpindah ke Johnson, 38, bekas ketat NFL, pada tahun 2010. Mereka menyambut Maxwell dua tahun kemudian, dan Ace pada tahun 2013.

The lovebirds mengikat simpulan pada bulan Julai 2014 dalam upacara persendirian di Ranch San Ysidro yang mewah di Santa Barbara, California..

Pada lawatan baru-baru ini ke “The Ellen DeGeneres Show,” Simpson mendedahkan pasangan itu telah memutuskan mempunyai dua orang anak yang banyak.

“Kami mendapat IUD, tiada apa yang akan masuk ke dalam rahim itu,” bercanda Simpson.

“Saya mempunyai dua anak yang cantik dan saya tidak mempunyai yang ketiga,” katanya. “Mereka terlalu comel! Anda tidak boleh mengatasinya.”

View this post on Instagram

Family Love 🐰🐣 📸: @kristingram

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Simpson juga memberitahu DeGeneres dia tidak boleh lebih bahagia dengan suaminya. Satu sebab? Dia selalu memberi dia gosok belakang.

“Setiap malam dia berbuat demikian sejak saya hamil, tangan ke bawah, walaupun perkara itu tidak hebat dan dia masih berdengkur, entah bagaimana dia tahu bagaimana mengurut punggung saya,” kata bintang itu.

Bunyi cantik sempurna kepada kami.

Selamat ulang tahun, Jessica dan Eric!

Celeb Steals and Deals: Seluar jeans Melissa McCarthy, aksesori Jessica Simpson

Dis.22.201603:19

BERKAITAN

  • Jessica Simpson memanggilnya berhenti selepas 2 kanak-kanak: ‘Tidak ada yang akan masuk ke dalam rahim’
  • Jessica Simpson mengenai apa yang menjadikannya seorang pereka fesyen yang lebih baik: ‘Saya telah setiap saiz’