Jessica Alba meraikan hari ulang tahun suaminya dengan pics pengembaraan yang sangat manis

Jessica Alba dan Cash Warren telah mencipta banyak kenangan gembira bersama sepanjang dekad lalu, dan aktres itu berkongsi beberapa daripada mereka pada hari Rabu di Instagram untuk menghormati ulang tahun ke 39 suaminya.

Alba mencatat tayangan nostalgia yang mendokumentasikan percintaan mereka, sejak awal hubungan mereka dengan kelahiran anak ketiga mereka, Hayes. Terdapat banyak cinta dalam foto-foto ini. (Dan perhatikan bagaimana mereka telah kelihatan seperti ini sepanjang tahun – lelaki, apa rahsia kamu?)

https://www.instagram.com/p/BdyoWObBvwE

“Bayi saya @cash_warren #happybirthday,” kata Alba dalam tajuk itu. “2004 kami jatuh cinta pada set filem dan menghabiskan 14 tahun yang lalu mencipta kehidupan yang indah bersama-sama. 2018 kita jatuh cinta pada bayi ke-3 kita.

“Anda adalah tenang dan suara akal, sentiasa menjaga hal-hal dalam perspektif dan melihat keindahan dan cahaya dalam setiap keadaan,” tambahnya. “Saya sayangkan anda lebih daripada perkataan boleh menjelaskan dan saya bangga menjadi rakan kongsi anda dalam kehidupan.”

https://www.instagram.com/p/Bc0k_OYBUHl

Alba, 36, dan Warren bertemu pada set versi 2005 “The Fantastic Four,” di mana dia membintangi dan dia berkhidmat sebagai pembantu pengarah. Mereka mengikat simpulan pada tahun 2008 dan mempunyai tiga orang anak: putri Honor, 9, dan Haven, 6, dan anak Hayes, yang dilahirkan pada Malam Tahun Baru.

https://www.instagram.com/p/Bdav333hYTz

“Hadiah terbaik untuk berdering pada Tahun Baru!” Alba menulis ketika dia mengumumkan kedatangan Hayes. “Tunai dan saya sangat diberkati. Haven and Honor sudah terobsesi dengan bro bayi baru mereka. “

Harap anda mempunyai hari jadi yang hebat dengan keluarga anda, Tunai!

Loading...