Jenna Fischer: John Krasinski dan saya ‘benar-benar cinta’ pada ‘Pejabat’

Dari perselingkuhan mereka yang manis, keinginan mereka-mereka-atau-tidak-mereka bertungkus-lumus, pada akhirnya mereka membuat tiga gembira, percintaan Jim dan Pam pada “Pejabat” adalah alasan yang cukup untuk menyerap semua sembilan musim daripada sitkom hit.

Ia hanya kelihatan begitu nyata kepada penonton.

Gambar: The Office - Season 9
PEJABAT – “Final” Episode 924/925 – Digambarkan: (l-r) Jenna Fischer sebagai Pam Beesly Halpert, John Krasinski sebagai Jim Halpert – (Gambar oleh: Chris Haston / NBC)NBC

Nah, ambil hati, peminat! Ternyata, ia kelihatan seperti bintang-bintang John Krasinski dan Jenna Fischer.

“John dan saya mempunyai kimia sebenar,” Fischer mendedahkan semasa lawatan ke “Watch What Happens Live” malam Rabu. “Ada bahagian saya sendiri iaitu Pam dan bahagian sebenarnya ialah Jim, dan bahagian-bahagian kita benar-benar cinta satu sama lain.”

Tetapi mereka tidak bertindak di luar skrin.

LEBIH: John Krasinski kelihatan luar biasa pada perlindungan Kesihatan Lelaki: Lihat transformasi

“Dalam kehidupan sebenar, kita tidak sepenuhnya Pam dan Jim sepenuhnya,” katanya. “Jadi dalam kehidupan sebenar kita tidak, seperti, perlawanan yang sempurna.”

The Office - Season 9
PEJABAT – “Livin ‘The Dream” Episode 921 – Digambarkan: (l-r) Jenna Fischer sebagai Pam Beesly Halpert, John Krasinski sebagai Jim Halpert – Foto oleh Vivian Zink / NBC / NBCU Photo Bank)NBC

Namun, bon mereka kekal kukuh selepas meninggalkan Dunder Mifflin di belakang.

“Ia satu perkara yang sangat rumit, tetapi dia seperti jenis pasangan yang saya miliki untuk masa yang lama, dia adalah pasangan saya,” katanya. “Kami akan sentiasa dekat kerana itu.”

Sebelum seri terakhir “The Office,” Krasinski dihentikan oleh HARI INI dan membincangkan bagaimana hubungannya dengan Fischer membawa kepada hubungan yang lebih besar dengan peminat mereka.

John Krasinski: Kami tahu ‘Pejabat’ adalah ‘istimewa’

May.06.201302:46

“Saya tidak fikir Jenna dan saya pernah tahu apa yang akan datang, sejauh orang tidak hanya menonton persembahan, tetapi sebenarnya terlibat dengan watak kita,” jelas Krasinski. “Orang itu berkata, ‘Hubungan saya sama seperti hubungan anda,’ atau ‘Saya mahu hubungan seperti itu,’ atau ‘Oh Tuhan saya, teman lelaki saya mencadangkan saya dengan cara yang sama!’ – ia sangat menakjubkan untuk menjadi sebahagian daripada keluarga dengan peminat kami. “

Ikut Ree Hines pada Twitter.