Jenna Elfman mendedahkan masa lalu sebagai bintang video Mode Depeche: ‘Mereka memberitahu saya untuk menari dengan teruk!’

Jenna Elfman adalah comel dalam apa sahaja yang dia lakukan … termasuk memamerkan gerakannya dalam video muzik untuk Depeche Mode. 

Jenna Elfman: Saya bermain ibu yang bertindak seperti remaja ‘

May.05.201404:09

Sebagai aktres “Growing Up Fisher” yang diturunkan pada hari Isnin, dia telah menjadi depan dan pusat (dan si rambut coklat!) Untuk beberapa adegan dalam video British band 1990 untuk “Halo,” yang diarahkan oleh Anton Corbijn. 

Tetapi ada satu kejutan apabila dia berjaya. “Mereka memberitahu saya untuk menari dengan teruk,” dia ketawa. “Saya telah menghabiskan seluruh hidup saya untuk menari dengan baik, jadi itu sangat sukar.”

Sekurang-kurangnya dia berseronok, dan pergi ke konsert band pada tahun itu. 

Terdapat sedikit kelebihan yang baru dilalui melalui kehidupan Elfman: penggunaan anak anjing oleh pemain “Fisher” dan krew. Anak anjing itu, seorang pelukis Labrador bernama Guf (dinamakan selepas pertunjukan), akan menjalani latihan oleh Yayasan Panduan Dog untuk Orang Buta di New York. 

Akhirnya, dia akan menjadi anjing pemandu untuk orang yang cacat penglihatan, persembahan yang baik untuk persembahan, yang memberi tumpuan kepada keluarga yang mempunyai patriark buta.

Penggunaannya bermakna bahawa pertunjukan dan NBC akan mengambil sebahagian daripada kos menaikkan dan melatih Guf sedikit, satu tanda harga yang boleh mencecah $ 55,000. Maklumat lanjut mengenai Panduan Dog Foundation untuk Orang Buta (dan untuk menderma ke arah pendidikan Guf) boleh didapati di www.guidedog.org.

“Growing Up Fisher” disiarkan pada hari Selasa NBC jam 9.30 pagi. (dan mempunyai penambahan dewasa Labrador!)