Jedi jeans! ‘Seluar wira’ Luke Skywalker boleh dijual seharga $ 100,000

Gambar: Luke Skywalker pants
Mark Hamill sebagai Luke Skywalker, yang terkenal dengan “Star Wars” Jedi yang seluarnya boleh menjadikan kamu pahlawan juga.Hari ini

Jika sudah seketika sejak anda merujuk khakis pejabat anda sebagai “seluar pahlawan,” mungkin sudah tiba masanya untuk anda melangkah ke pakaian Luke Skywalker yang memakai “Star Wars.”

Ya, Lukas meletakkan seluarnya pada satu kaki pada satu masa sama seperti yang lain dari kami, tetapi seluar ini “adalah salah satu alat yang paling dikenali dalam sejarah filem.” Begitu kata rumah lelong Nate D. Sanders, yang mengharapkan untuk mendapatkan $ 70,000- $ 100,000 untuk duds Mark Hamill dari tahun 1977 klasik sci-fi.

Levi berwarna pasir mempunyai semua haus dan lusuh yang dikaitkan dengan droids kehidupan di planet padang pasir. “Tattered” Tatooine akan menjadi cara yang baik untuk menerangkannya. Dan dengan pinggang 29 “, jelas bahawa Lukas muda tidak mendapat lemak pada susu biru Bibi Beru.

Hamill sendiri pernah berkata bahawa seluar hanya “dilupai Levi dengan tag yang masih ada di dalamnya.” Tag pada inseam adalah dari kostum London yang menambahkan gaya Jedi ke prop: “Berman & Nathan’s / 40 Camden St. / London N.W. 1.” (Lukas, saya adalah tukang jahit anda!)

Dengan hanya tinggal satu hari lagi di lelongan, terdapat lapan bida di seluar dan harga semasa adalah $ 22,413. Jika seluar itu mencapai $ 100,000, itu akan membayar kira-kira 1,300 pasang lelaki Levi dari laman web gergasi denim.

Berikut adalah pandangan ringkas pada Luke dalam tindakan di seluar. Kami tidak boleh menjamin sama ada memakai mereka akan membuat anda, juga, merengek tentang mahu pergi ke Stesen Tosche untuk mengambil penukar kuasa. Sekiranya mereka berbuat demikian, maka mungkin menunggu untuk membida pada baju Han Solo.