Jason Priestley mendedahkan jalan cerita ‘Beverly Hills, 90210’ kegemarannya

Dari “Beverly Hills, 90210” hari geng di West Beverly untuk pengembaraan dewasa mereka, Brandon Walsh mempunyai banyak jalan cerita yang tidak dapat dilupakan dalam siri lama.

Dan ketika Jason Priestley telah mengunjungi TODAY baru-baru ini, kami memintanya untuk memasak hidangan kegemarannya.

Imbas kembali! Jason Priestley melihat semula ‘Beverly Hills, 90210’

18.16.201802:18

“Mungkin dalam tahun-tahun kolej ketika kami berada di Universiti California yang fiktif kami, ketika Brandon mula melakukan beberapa perkara yang gelap,” kata Priestley. “Tidak bahawa dia pernah mendapat kegelapan itu – tetapi dia mula melakukan beberapa perkara yang lebih licik dalam hidupnya, seperti ketika dia terlibat dengan Lucinda Nicholson. Saya mendapati bahawa perkara-perkara itu lebih menarik untuk dijadikan sebagai pelakon. Saya mendapati bahawa alur cerita itu lebih rumit dan lebih rumit daripada beberapa perkara lain yang saya diminta lakukan lebih awal dalam pameran itu. “

Sudah tentu, Brandon mempunyai beberapa minat cinta selama bertahun-tahun.

“Saya fikir bahawa tahun-tahun Susan Keats sangat menyeronokkan,” katanya merujuk kepada enam mangsa teman wanita dari CU Condor. “Tahun yang Brandon dan Dylan dibelanjakan dengan Emily Valentine – dia berbahaya dan menyeronokkan, dan kami mempunyai masa yang baik dengan itu.”

BEVERLY HILLS, 90210, 1990-2000, Jason Priestley, Shannen Doherty, Tori Spelling, Ian Ziering, Jenni
Jason Priestley, Shannen Doherty, Ejaan Tori, Ian Ziering dan Jennie Garth lulus dari West Beverly High pada tahun 1993.Everett

Musim bunga ini menandakan ulang tahun ke-25 salah satu momen yang paling ikonik – episod di mana Brandon mengetuai badan pelajar dalam membantah dasar sekolah yang akan mengharamkan Donna (Tori Spelling) dari aktiviti permulaan.

“Pada masa itu, saya tidak fikir mana-mana daripada kita mempunyai kesedaran bahawa ‘graduan Donna Martin’ akan mempunyai cukup resonans yang masih ada hingga ke hari ini,” kata Priestley. “Saya mempunyai banyak kenangan pada hari itu. Kami fikir ia adalah histeria untuk menyanyikan segala sesuatu tetapi ‘lulusan Donna Martin’ – segala sesuatu yang bersuara dengan ‘lulusan Donna Martin’ tetapi sebenarnya bukan ‘lulusan Donna Martin.’ Saya akan membiarkan penonton di rumah mengisi perkara-perkara yang boleh rhyme. Kerana kita tahu bahawa mereka perlu menggantikan semua dialog kemudian kerana kita mempunyai sekumpulan besar ratusan tambahan yang berarak dengan kami, mereka tidak akan dapat menggunakan audio atau mereka perlu membayar mereka semua sebagai pelakon, jadi mereka perlu menggantikan semua audio itu lagi. Jadi kami fikir ia sangat lucu pada masa itu. “

BEVERLY HILLS, 90210, 1990-2000, Shannen Doherty, Luke Perry, Tori Spelling, Brian-Austin Green, Jen
Everett

Episod terakhir Priestley mengenai “90210” melihat Brandon berangkat untuk kerja akhbar impiannya di Washington, D.C. – jadi di manakah pelakon berpendapat wataknya akan sekarang?

“Brandon hari ini masih berada di Washington, D.C.,” katanya. “Saya fikir dia akan menikmati masa dengan semua kroni Republikannya di D.C., melakukan perkara itu.”

Untuk lebih banyak lagi dengan Priestley – termasuk reaksi beliau terhadap anak patung wataknya dan gaya ’90an – menonton video di atas!

Jason Priestley kini menjadi bintang di “Private Eyes” dari ION Television.

Loading...