Jangan kacau dengan Brit – terutama Brit bogel

Hanya apabila kelihatan seperti tingkah laku Britney Spears yang melampaui sifatnya, dia mengungguli dirinya dengan tahap kejutan dan kekaguman yang baru. Kini bintang pop bermasalah dituduh melakukan perbuatan bogel dan pelik dalam butik Betsey Johnson, melaporkan Kehidupan & Gaya.

Pada hari Ahad, Brit dan pilihan lensanya, Adnan Ghalib, dihentikan oleh Sherman Oaks, Calif., Menyimpan beberapa keseronokan fesyen. Tetapi seorang pekerja memberitahu L & S, setelah mengambil banyak pakaian ke bilik yang sesuai, kecelakaan keretapi kesayangan semua orang tidak betul-betul memainkan pakaian. Sebenarnya, Brit berjalan keluar menangkap potongan-potongannya.

“Saya terpesona. Bahagian peribadi Britney berada di hadapan saya, “kata rakan jualan terkejut itu. “Saya meraih pakaian untuk menutupinya dan dia menjerit, ‘Keluar dari saya! Tidakkah anda f — datang dekat saya! ‘Kemudian dia hilang di bilik persalinan dengan Adnan selama 45 minit. ”

Apakah Britney dan teman lelaki shutterbugnya? Pekerja tidak dapat mengatakan dengan pasti, tetapi tidak sukar untuk menimbulkan teka-teki. “Mereka membuat bunyi aneh. Ia adalah menjijikkan. ”

Selepas pasangan itu keluar dari bilik, Britney memperlihatkan lebih banyak tingkah laku yang tidak dapat dilihat oleh bintang pop. “Saya tidak dapat memahami perkataan yang dikatakannya,” kata pekerja kepada Life & Style. “Dia tergelincir dan meludah, dan bercakap dengan aksen British. Mukanya tertutup dengan luka sejuk dan jerawat, dan kulit kepalanya merapikan. Saya mahu membantunya, tetapi dia begitu bererti saya meninggalkan dia sendiri.

“Kemudian dia bergumam, ‘F — you!’ Dan meninggalkan kedai itu.”

Fabio & George: Apa yang mungkin berlaku
Kisah novel romantis Fabio mendakwa dia terlalu menghormati diri untuk menerima tawaran daripada rancangan realiti seperti “Menari Dengan Bintang,” “Kehidupan Surreal” dan “MTV Cribs.” Namun dia tidak mungkin menutup keadaan bahawa restoran Beverly Hills berjalan-jalan dengan George Clooney … yang berlaku pada November tahun lepas!

“Lelaki ini, dia makan lebih banyak daripada dia boleh mengunyah,” kata Fabio, bercakap (satu mengandaikan) metafora George dalam temu bual baru-baru ini di Butiran. Dalam ulasan, Clooney didakwa menyebut seorang peminat Fabio wanita “B-word” apabila dia tersilap menganggap mereka telah merakam foto dia. Pernah lelaki itu, Fabio meminta permintaan maaf dari pelakon A-senarai yang tidak bersuara, yang memberi respons dengan memberikan Fabio sebuah semangat.

68 foto

Tayangan slaid

George Clooney

Hollywood yang paling seksi sekali lagi, sarjana muda sekali lagi merupakan bintang filem dalam setiap segi istilah.

“(George) meletakkan tangan saya, jadi ia akan mempertahankan diri jika saya memukulnya,” kata Fabio 6-kaki-3, 230-pound dalam temuramah itu. “Saya boleh f-ed dia. Oh tuhan saya, saya boleh mengalahkan dia. Saya sangat marah. ”

Fabio meneruskan penantiannya dengan menambah, “Pada ketika itu, saya dapat mengetuknya dan memukulnya. Saya boleh menumbuk dia di muka ketika dia berada di punggungnya. Itulah bagaimana anda benar-benar mencederakan seseorang – mukanya tidak boleh melunaskan pukulan sehingga diperlukan, ia mengambil kesan keseluruhan. “

Nasib baik untuk George Gorge, pertemuan itu tidak semestinya sebagai fantasi fantasi Fabio. Pelakon itu meninggalkan restoran tanpa garisan, tetapi tidak di sisi baik Fabio. “Saya masih sangat marah kepadanya,” kata Fabio. “Untuk menghina wanita seperti itu. Dia adalah seekor anjing yang bisingnya lebih buruk daripada gigitannya. “

Bintang ‘I Am Legend’ bersama-sama bahagiaJangan menangis untuk bintang Co “I Am Legend” Will Smith, Abbey yang gembala Jerman. Dia tidak benar-benar tunduk kepada nasib filemnya (kami tidak akan merosakkan itu untuk anda). Dan terima kasih kepada filem itu, masa depan Abbey adalah terang.

Jurulatih haiwan Hollywood Steve Berens menemui Abbey berusia 2 tahun di tempat perlindungan anjing di California Utara, laporan Star. Direka oleh pengeluar filem untuk mencari seorang gembala “dengan wajah ringan dan mata berwarna coklat yang akan memotret lembut dan bersimpati,” Steve menyelamatkan anjing yang manis dan suka bermain dari kehidupan yang jauh lebih glamor.

26 gambar

Tayangan slaid

Penglihatan Selebriti

Jake Johnson dan Damon Wayans Jr pada “Let’s Be Cops,” permaidani merah, Selena Gomez diabadikan dalam lilin dan banyak lagi.

“Abbey telah disahkan dari anjing sebelumnya, dan dia akan digunakan sebagai anjing ‘peternak’ untuk mempunyai anak-anak anjing,” kata Steve kepada majalah itu. “Itu sahaja dia terpaksa menunggu sepanjang hayatnya.”

Selepas hanya tiga minggu latihan, Steve, yang mengendalikan Haiwan Perbezaan dengan isterinya Tina, mengambil Abbey untuk bertemu dengan bintangnya. Walau bagaimanapun, Kimia dengan Will tidak langsung. “Dia menyalak dia pada mulanya,” kata Steve. “Tetapi pada penghujung hari, dia mengetuk dia dan mendapat banyak ciuman!”

Seperti yang dikatakan oleh Will dalam beberapa wawancara “I Am Legend”, dia memohon kepada Steve untuk menjadi rumah abadi Abbey. Tiada nasib semacam itu. “Bahagian Abbey keluarga saya dan hidup bersama kami,” kata Steve. “Saya telah beritahu dia boleh tidur pada bila-bila masa yang dia mahu.”

Dish dengan cepatYang paling dibincangkan mengenai dada di biz kembali dalam berita. Bila Simon Cowell“Buah dada lelaki” itu keluar dari flab untuk dimuatkan, khabar angin memandangkan ia membeli beberapa “t-ts baru.” Hakim “Idol” yang marah itu dinafikan di bawah pisau. Sekarang dia sudah bersedia untuk mendedahkan rahsia diet di sebalik pec sempurna. “Apabila anda memukul pertengahan tahun 40-an, anda jenis tumpukan pada pound,” kata Simon kepada majalah Heat. “Jadi saya cuba memotong daging merah, biskut, kek dan pencuci mulut dan saya makan banyak buah. Saya pada dasarnya cuba untuk makan lebih bijak. “… Sebagai khabar angin bertarikh pergi, itu perlawanan yang dibuat di syurga tabloid – supermodel marah Naomi Campbell dan Presiden Venezuela Hugo Chavez mencari cinta! Menurut PR-Inside, akhbar-akhbar Caracas menuntut Naomi dan pemimpin kontroversial itu “menguatkan” sejak dia menemubualnya untuk majalah edisi British GQ dua bulan yang lalu.

Tidbit tabloid disusun oleh Helen A.S. Popkin dan Ree Hines.