Janda Patrick Swayze, Lisa Niemi, berkahwin dengan tukang emas Albert DePrisco

Lisa Niemi telah menemui cinta lagi.

Pelakon dan penari, yang telah berkahwin dengan Patrick Swayze selama hampir 34 tahun sebelum kematiannya pada tahun 2009, telah mengikat simpulan itu dengan tukang emas Albert DePrisco, E! Berita mengesahkan hari Ahad.

Patrick Swayze and Lisa Niemi in 2007
Patrick Swayze dan Lisa Niemi, yang dilihat di sini pada tahun 2007, telah berkahwin 34 tahun sebelum kematian pelakon pada tahun 2009.Hari ini

Niemi dan DePrisco bertemu dengan kawan-kawan bersama dan bertarikh kira-kira satu setengah tahun sebelum dia mencadangkan pada Malam Krismas.

Pasangan itu menukar sumpah hari Ahad di The Mar-a-Lago Club di Palm Beach, Fla., Di hadapan lebih daripada 50 tetamu. Pengantin berusia 57 tahun itu memakai pakaian Oscar de la Renta dan pengantin lelaki berusia 58 tahun memilih jaket adat dan seluar Ermenegildo Zegna.

PHOTOS: Mengingati Patrick Swayze

“Kami mahu ia segar dan bahagia,” kata Niemi kepada Rakyat, yang pertama kali melaporkan mengenai perkahwinan.

Selepas majlis itu, para tetamu disambut pesta malam, menyambut pengantin dengan makan malam dan – sudah tentu – menari.

Niemi bertemu Swayze pada tahun 1970, ketika dia berusia 14 tahun dan belajar tarian di akademi yang dikendalikan oleh ibu bintang “Dirty Dancing”, Patsy.

“Saya pergi ke New York selama empat tahun dan menari dengan syarikat-syarikat balet, tetapi saya tidak boleh berhenti berfikir tentang Lisa dan saya tidak tahu mengapa saya terus kembali kepadanya,” Swayze, yang berusia 20 tahun ketika bertemu dengan masa depannya pengantin perempuan, memberitahu Surat Harian pada tahun 2005, dengan menyatakan bahawa mereka adalah kawan untuk “masa yang lama” sebelum mereka ada apa-apa lagi.

“Saya tidak tahu apa kunci perkahwinan selama 30 tahun,” kata pelakon itu, yang akan kehilangan pertempuran dengan kanser pankreas empat tahun kemudian. “Saya rasa ini adalah untuk menjaga cinta hidup, belajar bagaimana untuk jatuh cinta lagi dan lagi, tidak mengambil satu sama lain untuk diberikan, pengampunan, amanah, apa sahaja, ia berfungsi untuk kita.”

PHOTOS: Perkahwinan selebriti 

18 gambar

Tayangan slaid

Patrick Swayze

Pelakon tidak pernah meletakkan bayi di sudut dan tidak takut untuk membuat pakaian untuk banyak filem sepanjang kariernya.
Loading...