Jaleel White mengenang masa lalu ‘Rakan Matters’ lewat ‘Hollywood Medium’

Bagi Jaleel White, pertemuan dengan medium selebriti Tyler Henry membawa kembali kenangan yang menyakitkan kerana kehilangan salah satu “Matters Keluarga” bintang kepada kanser.

White menumpahkan air mata kerana dia teringat pelakon Michelle Thomas, yang bermain Myra, teman wanita watak nerdynya, Steve Urkel, pada sitcom hit ’90an. (Dia juga bermain teman wanita Theo The Malcolm-Jamal Warner pada “The Cosby Show.”) Thomas meninggal pada tahun 1998 pada usia 30.

Dalam klip pratonton untuk episod malam “Medium Hollywood,” Henry memberitahu White bahawa dia melihat apa yang kelihatan seperti “E”, “L”, “L” dan “E.” Pelakon itu terkejut, tertanya-tanya sama ada Henry menggunakan Google terlebih dahulu untuk menggali maklumat tentangnya.

“Hari lahir September, lulus mendadak, E-L-L-E … tiada Google?” White meminta.

“Tiada Google. Ini memalukan, saya tidak mengenali anda, “Henry, 21, mengakui.

“Jangan risau tentang bahagian itu, kami akan membicarakan bahagian itu kemudian, ia memberi saya kegembiraan yang anda tidak tahu siapa saya,” White, 40, jenaka sebelum membuka Thomas.

MICHELLE THOMAS;JALEEL WHITE
Michelle Thomas dan Jaleel White di atas “Masalah Keluarga.”ABC melalui Getty Images

“Anda bercakap tentang Michelle Thomas. Dia adalah bintang lama saya dari ‘Family Matters’ dan dia meninggal dunia akibat kanser perut … dengan cepat. Dia mempunyai banyak kawan dalam industri muzik, “kata seorang emosi White.

“Hari lahirnya ialah 23 September 1968. Jadi dua hari selepas ’21’ anda berkata,” tambahnya, sebelum memancarkan mood di dalam bilik itu: “Anda ingin mendapatkan saya meme’d di Instagram!”

White baru-baru ini tweet tentang penampilannya di “Hollywood Medium,” menulis bahawa Henry “benar-benar meniup fikiran saya.” Episod itu disiarkan malam ini pada 9 p.m. EST pada E!

Watch ‘Medium Hollywood’ Tyler Henry memberi Matt Lauer satu bacaan emosional

Ogos.02.201606:21