Inilah yang Jennifer Grey akan dilemparkan dalam pembuatan semula ‘Dirty Dancing’

Mahu memastikan peminat “Dirty Dancing” mempunyai masa hidup mereka dalam pembuatan semula filem klasik 1987?

Pastikan pelakon Bayi asal Jennifer Gray melakukan pemutus!

Kotor Dancing
Patrick Swayze dan Jennifer Grey semakin dekat pada “Dirty Dancing” pada tahun 1987.InStyle.com

Seperti yang diturunkan semasa wawancara dengan tuan rumah radio “JustJenny” Jenny Hutt, dia mempunyai sekurang-kurangnya tiga nama A-senarai yang boleh mengisi peranan dalam pembuatan semula teoritis.

LEBIH: Jennifer Grey mendedahkan rutin ‘Rutin Dirty’ adalah ‘tidak pernah dilatih’

“Saya rasa Natalie Portman dan Ryan Gosling,” kata Gray yang berusia 56 tahun. “Tidakkah anda mahu melihat mereka atau Channing Tatum?”

Ya, ya dan ya!

Terdapat beberapa tempahan: “Saya tidak tahu sama ada dia cukup muda untuk bermain perkara yang perawan itu, tetapi dia begitu cantik,” tambah Gray (dan kebenaran: Portman, yang menari secara ilahi dalam “Black Swan,” adalah 35 supaya mungkin peregangan). “Dia hanya yang terbaik, paling cantik, menakjubkan – dan seorang penari yang hebat.”

Natalie Portman/Ryan Gosling
Natalie Portman dan Ryan Gosling, mendapat perkara groove mereka.Getty Images

Lelaki utama boleh berada di bahagian yang lebih tua, walaupun. Untuk Gosling yang berusia 35 tahun (yang akan menonjolkan lagi tarian menari sendiri di “La La Land”), “The Gos baru saja mendapat sesuatu, anda tahu apa yang saya maksudkan? Dia hanya mendapat sesuatu dan dia sangat misterius … “Seperti anda melihat dia dan anda pergi seperti, ‘Ya Tuhan. Apa yang akan menjadi seperti itu? ‘ Anda tahu maksud saya? “

Tetapi jika “Gos” tidak benar-benar ada, Gray mempunyai sandaran dalam fikiran: Channing Tatum. “Dia menari dan dia smokeshow …. Dia seorang tukang sihir dan dia seorang jenius kerana dia begitu bijak, dia cukup pintar untuk tidak mengambil berat dirinya, dia pintar pintar.”

Jennifer Grey
Jennifer Grey hari ini.Michael Loccisano / Getty Images

Gray berkata dia melihat “pintar” berusia 36 tahun sambil menonton “Magic Mike.”

“Saya menjerit dan menendang, saya tidak percaya jumlah tenaga seksual dalam tariannya, saya rasa sangat sukar untuk mencari lelaki lurus yang boleh menari – menari benar-benar sesuatu yang indah,” katanya..

Eric Dane cuba ‘wawancara Red Oaks’; Jennifer Grey berkongsi Tamron gadis-menghancurkan

20 Okt.201606:59

LEBIH: ‘Dirty Dancing’ mendapat pembuatan semula TV, Abigail Breslin dijadikan bintang

Sudah tentu, di sana adalah baru “Dirty Dancing” dalam kerja – untuk TV. Tahun lepas ABC mengumumkan ia akan menampilkan reboot filem tiga jam dengan Abigail Breslin sebagai Bayi dan Colt Prattes sebagai Johnny, ahli lain termasuk Katey Sagal, Debra Messing dan Billy Dee Williams. (Gray diluluskan pada pembuatan semula dirinya.)

Reboot dijangka disiarkan akhir tahun ini. Sementara itu, barisan remake yang sesuai dengan Gray kini disiarkan … dalam impian kami.

Jennifer Grey: Tempat kejadian ‘Dirty Dancing’ yang ikonik tidak diuji

Oktober.14.201500:41

Ikut Randee Dawn di Twitter.