‘Ini Kami’ menetapkan gambar menunjukkan Jack dan Rebecca menyatukan semula – selepas kematiannya

Kami mempunyai berita gembira untuk peminat “Ini Adakah Kami” yang masih berkabung kehilangan Papa Pearson: belakang Jack!

Dan, tidak, kami tidak bercakap tentang kilat balik sebelum kebakaran.

Foto-foto baru bocor dari set drama drama pemedih mata Jack dalam masa depan masa depan, lengkap dengan rambut kelabu dan kacamata – dan dengan jandanya, Rebecca, di sisinya.

02/22/2018 EXCLUSIVE: Spoiler Alert! Milo Ventimiglia is spotted back on set to film a wedding scene with Mandy Moore for 'This is Us' in Los Angeles. The duo shot the emotional sequence outdoors under a tree and surrounded by friends and family.
Spoiler Alert! Milo Ventimiglia dilihat kembali ke set filem filem dengan Mandy Moore untuk ‘This is Us’ di Los Angeles. Duo menembak urutan emosi di luar pokok dan dikelilingi oleh rakan dan keluarga.Imej Langsung

Dalam tembakan, pelakon Milo Ventimiglia menggambarkan versi penonton patriark yang belum pernah dilihat sebelumnya. Jack ini sudah berumur; Jack ini telah selamat.

Atau adakah dia?

Kerana ia kelihatannya tidak mungkin bahawa lelaki keluarga entah bagaimana hidup – terutamanya kerana kita semua melihat dia mati di Super Bowl Ahad – ada jelas sesuatu yang lain berlaku di sini.

Adakah ini realiti alternatif – sekilas apa yang mungkin berlaku? Penampakan hantu? Mungkin ia adalah mimpi, oleh Rebecca atau salah satu daripada tiga besar. Atau, mungkin, ia lebih daripada satu kejadian. Peminat di media sosial sedang mempertimbangkan setiap pilihan.

Salah satu petunjuk yang tidak boleh diabaikan ialah penetapan.

Tembakan itu muncul untuk menangkap adegan perkahwinan pada hari yang indah, dengan Jack Ventimiglia dihiasi dalam saman biru laut, sementara Rebecca Mandy Moore memakai gaun renda putih dengan bungkus sutra yang sesuai.

Sudah tentu, anak perempuan Kate mempunyai perkahwinan dalam perjalanan tetapi ada satu lagi majlis untuk dipertimbangkan. Lagipun, Rebecca kelihatan seperti pengantin perempuan daripada ibu pengantin perempuan.

Ini Is Us - Season 1
Milo Ventimiglia sebagai Jack Pearson, Mandy Moore sebagai Rebecca Pearson.NBC

Itu mencetuskan spekulasi bahawa apa yang sebenarnya kita lihat di sini ialah perkahwinan Rebecca kepada Jack BFF Miguel, peminat titik plot yang belajar tentang (dan merungut tentang) musim lalu, dan semangat Jack – nyata atau dibayangkan – ada untuk menginginkan mereka dengan baik.

Dan, hey, itu sebenarnya masuk akal. Kerana, sementara kita tidak boleh benar-benar tahu apa yang Jack fikir tentang kesatuan itu, kita tahu apa yang dikatakan Ventimiglia tentangnya.

“Anda tidak boleh marah pada Miguel,” katanya menegaskan semasa lawatan ke Megyn Kelly HARI hari sebelum musim ini bermula. “Dia akan mendapatnya.”

“Ia” menjadi hati Rebecca. (Dan mungkin juga rahmat Jack.)

Mandy Moore bereaksi terhadap kematian Jack pada ‘Ini Ini Kami’: ‘Ia memberi kesan kepada kita juga’

05.05.201803:38

Tidak peduli apa yang ada di belakang gambar misteri, peminat akan mempunyai semua jawapan tidak lama lagi. “Ini Adakah Kami” pulangkan dari cuti Olimpik tiga minggu pada Selasa malam dan memulakan tiga episod akhir musim ini.