‘Ikan sudah kembali!’ Carrie Underwood meraikan kembali suami kepada hoki

Ia adalah selamat untuk mengatakan bahawa Carrie Underwood adalah peminat terbesar Mike Fisher!

Selepas bersara dari NHL Ogos lalu, suami Underwood mengumumkan Rabu bahawa dia akan kembali ke ais untuk bermain untuk Predators Nashville. Penyanyi negara meraikan berita itu dengan tweet yang berjaya.

“Ini berlaku! Ikan sudah kembali! Bangga awak, bayi! Kami mahu Piala !!! “Underwood yang teruja tweeted. The Predators kalah dalam Final Piala Stanley ke Pittsburgh Penguins tahun lepas.

Mike Fisher with Carrie Underwood and son Isaiah
Underwood dan anaknya, Yesaya, adalah peminat besar Mike Fisher!Mark Humphrey / AP

Underwood telah menjadi penyokong besar dalam kerjaya hoki Fisher sejak kedua-dua mereka berkahwin pada tahun 2010. Dia sering dilihat memakai jersi Predators di permainannya. Dia juga menggegarkan manicure yang diilhamkan oleh pasukan semasa playoff tahun lepas.

Musim bunga lepas, Underwood mengejutkan para peminat dengan lagu lagu kebangsaan pada permainan pemula Predators.

Dia menyampaikan penghormatan emosional kepada suaminya apabila dia mengumumkan persaraannya, menulis, “Saya pasti akan terlepas menonton anda bermain dan bersorak dengan Smashville yang lain, tetapi saya sangat berharap untuk melihat apa yang Tuhan telah menyimpan untuk anda dalam bab ini seterusnya dalam hidup anda. “

Dalam satu sidang akhbar yang diadakan pada Rabu, Fisher berkata beliau tidak sabar untuk kembali ke atas ais dan sokongan berterusan Underwood membantu beliau membuat keputusan.

“Carrie, dia terus bertanya kepada saya hampir setiap hari apa yang saya akan lakukan,” Fisher, 37, berkata, menurut NHL.com. “Dia mahu saya melakukannya. Dia biasanya betul.”

Walaupun tidak ada jadual untuk Fisher untuk menyertai semula Pemangsa, dia berharap untuk kembali pada bulan depan. Kami yakin isterinya tidak boleh menunggu!

HARI INI suka … Carrie Underwood dan Mike Fisher

07.07.201701:00