Idina Menzel mendedahkan bahawa dia telah berkahwin bersama ‘Rent’ bersama Aaron Lohr pada hujung minggu

Idina Menzel dapat menyalakan kedua-dua peringkat Broadway dan skrin perak, tetapi apabila dia mendedahkan dia menikah dengan tunang Aaron Lohr pada hujung minggu, dia adalah sesuatu yang dramatik.

“Ingin memberitahu anda … Menikah cinta hidup saya #aaronlohr hujung minggu ini @ rumah kami,” pelakon berusia 46 tahun Broadway dan bintang “Frozen” tweet pada hari Isnin. “Ayah & anak lelaki berjalan saya lorong, ia adalah ajaib.”

Idina Menzel mendedahkan bahawa dia telah berkahwin

September.26.201700:24

Kemudian selepas berhenti seketika, dia berkongsi foto dengan peminatnya yang bersemangat!

Pelakon pemenang Anugerah Tony telah terlibat dengan Lohr yang berusia 41 tahun sejak tahun 2015. Pasangan ini membintangi penyesuaian skrin “Rent” pada tahun 2005, muzik Broadway yang meretas pelakon itu untuk menjadi ketenaran.

101st Annual White House Correspondents' Association Dinner - Inside Arrivals
Menzel mengambil Twitter pada hari Isnin untuk berkongsi berita bahawa dia dan bintangnya “Rent” bersama Aaron Lohr berkahwin pada hujung minggu.Paul Morigi / WireImage

Lohr kini berfungsi sebagai Jurulatih Terapi Pernikahan dan Keluarga di Pusat Rawatan Mental & Kecanduan Mental Avalon Malibu di California.

September lalu, pelakon itu mendedahkan pertunangan pasangan itu di Twitter.

“Seolah-olah minggu ini tidak boleh menjadi lebih baik, saya mempunyai berita baik … Saya dan lelaki saya terlibat! Kami sangat gembira, masa yang indah,” katanya menulis, menceritakan maklumat itu ke tweet terdahulu tentang kegembiraannya kejayaan album 2016nya, “idina.”

Menzel sebelum ini pernah berkahwin dengan rakan bintang Taye Diggs dari tahun 2003 sehingga mereka berpecah satu dekad kemudian. Kedua-dua berkongsi seorang anak lelaki, Walker, 7.

Inilah yang ingin Idina dan Harun bertahun-tahun kebahagiaan!