Idea melakukan perjumpaan ‘Friends’ adalah mimpi buruk Matthew Perry

Reunion “Rakan” adalah mimpi yang menjadi kenyataan, bukan? Untuk peminat lama acara itu, sememangnya. Untuk salah satu daripada bintang pamer ini – tidak ada cara.

Malah, idea semata-mata mengenai reuni menghantui Matthew Perry dalam tidurnya.

“Saya mempunyai mimpi buruk yang berulang – saya tidak bercakap tentang ini. Apabila saya tidur, saya mempunyai mimpi buruk ini bahawa kita melakukan ‘Friends’ sekali lagi dan tidak ada yang peduli, “pelakon berusia 47 tahun itu memberitahu Variety. “Kami melakukan siri keseluruhan, kami kembali, dan tiada siapa yang mengambil berat tentangnya. Jadi jika sesiapa bertanya kepada saya, saya akan mengatakan tidak. “

Matthew Perry mendedahkan bagaimana perasaannya tentang perjumpaan ‘Rakan’

Jun.06.201700:34

Perry mungkin meremehkan minat peminat dalam kebangkitan “Kawan” hanya tadinya, memandangkan betapa popularnya sitkom yang masih ada di reruns dan di Netflix. Sekiranya dia dan rakan-rakannya – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer dan Matt LeBlanc – telah kembali, ramai orang akan mengambil berat tentangnya.

Hantar Of
Jangan tunjukkan gambar ini kepada Matthew Perry. Dia mungkin kehilangan tidur.Getty Images / Getty Images

Walau bagaimanapun, terdapat satu lagi sebab mengapa dia enggan untuk bekerjasama dengan pemain lain lagi dan merangkul peranannya Chandler.

“Perkara itu ialah: Kami berakhir pada tahap yang tinggi. Kita tidak dapat mengalahkannya. Mengapa kita pergi dan melakukannya sekali lagi? “Katanya.

Dalam erti kata lain, ia akan memerlukan banyak meyakinkan untuk mendapatkan Perry untuk bersetuju dengan reunion.

Janice and Chandler - Maggie Wheeler and Matthew Perry on
Chandler Bing tidak berminat dengan reuni? Oh … saya … Tuhan.NBC

Untuk bersikap adil, dia bukan satu-satunya bintang “Rakan” untuk menunjukkan bahawa pertunjukan tidak dapat berfungsi pada hari ini dan umur.

“Kami secara bergurau mengatakan bahawa jika ‘Friends’ dicipta hari ini, anda akan mempunyai kopi yang penuh dengan orang-orang yang hanya menatap iPhone,” Aniston baru-baru ini bercanda pada Thrive Global Podcast Arianna Huffington di iHeartRadio.

Lihat bintang ‘Friends’ dalam peranan mereka yang terdahulu

Mei.01.201701:18

Walau apa pun, Perry terlalu sibuk hari ini untuk berkumpul dengan Aniston dan geng di Central Perk, baru-baru ini membawa mainannya, “The End of Longing,” ke New York selepas berlari di London.

Kita hanya boleh berharap pengeluaran itu tidak memberikannya mimpi buruk.

Ikut Shane Lou di Twitter.