Ibu bapa Spears berkata Dr Phil melanggar kepercayaan mereka

Tuan rumah ceramah televisyen Dr. Phil McGraw melanggar kepercayaan ibu bapa Britney Spears dengan membuat kenyataan umum mengenai kunjungan rumah sakitnya dengan bintang pop bermasalah selepas kebuntuan dengan polis minggu lalu, kata jurucakap keluarga dalam wawancara eksklusif Rabu.

“Ini adalah satu lagi contoh kepercayaan yang dikhianati,” kata Lou Taylor, jurucakap itu, kepada hos Tuan rumah Meredith Vieira. Daripada membantu keadaan keluarga, psikolog selebriti menyebabkan kerosakan tambahan, katanya.

“Saya fikir ia telah dikompromi, kerana ia merupakan ukuran kepercayaan,” katanya mengenai hubungan antara Britney Spears dan ibu bapanya, Jamie dan Lynne Spears.

“Inilah Britney, yang perlu mempunyai segalanya di mana-mana, bahawa setiap perkara yang dia lakukan dan setiap orang yang dia mempunyai hubungan dengannya tidak menjadi peluang lain untuk dia dieksploitasi. Bilakah anda pernah berehat jika anda sentiasa takut untuk dieksploitasi? “Kata Taylor.

Pada malam Khamis lepas, polis dipanggil ke rumah penyanyi Los Angeles, di mana dia dilaporkan sedang bertindak histeris dengan kehadiran dua anaknya. Selepas kebuntuan yang berakhir awal pagi Jumaat, Spears diangkut ke hospital Cedars-Sinai yang diikat ke sebuah gurney.

Dia pada awalnya tinggal di hospital di bawah pemerhatian selama tiga hari, tetapi ditinggalkan pada keesokan harinya.

Ibu bapa bintang itu mempunyai hubungan dengan McGraw dan isterinya, Robin. Taylor berkata bahawa Lynne Spears tidak meminta Robin jika ahli psikologi itu boleh melawat Spears di hospital itu sebagai nikmat peribadi.

McGraw tiba ketika Spears sedang bungkus untuk pergi. Dia mengatakan dia berjalan keluar dari hospital, dan mengeluarkan siaran akhbar mengenai lawatan itu:

“Pertemuan saya dengan Britney dan beberapa ahli keluarganya pagi ini di biliknya di Cedars membuat saya yakin bahawa dia amat memerlukan campur tangan perubatan dan psikologi … Saya amat prihatin terhadapnya.”

McGraw juga berkata beliau akan menumpukan salah satu rancangan televisyennya kepada keluarga Spears. Pelan itu ditewaskan oleh keluarganya, yang merasakan bahawa dia telah melampaui apa yang dia diminta lakukan dan mengeksploitasi mereka dan anak perempuannya untuk melanjutkan kerjaya televisyen yang bermula selepas banyak penampilan tamu pada “The Oprah Winfrey Show.”

“Apa yang salah dengan kenyataan Dr. Phil ialah dia membuat kenyataan,” kata Taylor, yang merupakan pengurus perniagaan untuk Jamie dan Lynne Spears dan juga anak perempuannya yang lain, Jamie Lynn Spears, 16 tahun.

“Keluarga pada dasarnya meluaskan jemputan kepercayaan sebagai sumber untuk menyokong mereka, bukan untuk membuat kenyataan awam. Sebarang kenyataan awam yang dibuatnya, kerana dia dibawa masuk di bawah jubah kepercayaan ini, tidak sesuai, “kata Taylor.

Dr. Phil tidak menyesalMcGraw telah menantang, memberitahu “Malam Ini Malam,” “Seseorang perlu meningkatkan dan menyediakan vektor untuk mendapatkan wanita muda itu dalam beberapa penjagaan yang berkualiti … Saya tidak meminta maaf sedikit, tidak satu saat.”

Taylor berkata Spears tidak memerlukan Dr Phil untuk memberitahu mereka anak perempuan mereka mempunyai masalah. Sejak perceraiannya tahun lalu dari suaminya yang terakhir, Kevin Federline, hidupnya semakin tidak terkawal.

Tinggal dalam pemulihan tidak menjejaskan, dan pada Oktober lalu, dia kehilangan hak penjagaan dua anaknya kepada Federline. Selepas kemelutnya minggu lalu, dia kehilangan semua hak lawatan dan menghadapi sidang mahkamah lain mengenai isu itu minggu depan.

Keluarga Spears juga menghadapi pengakuan oleh Jamie Lynn, yang mempunyai rancangan TV sendiri, bahawa dia hamil. Di samping itu, Lynne Spears kehilangan kakaknya pada kanser setahun lalu bulan ini.

Dan sekarang, Taylor berkata, Dr. Phil telah melepaskan satu lagi tamparan.

“Saya rasa ia tidak sesuai untuk dia berkhidmat sendiri,” katanya kepada Vieira. “Saya merasakan Jamie dan Lynne bahawa ini adalah masa mereka diambil kesempatan. Mereka adalah orang yang suka anak perempuan mereka dan tahu apa yang sedang berlaku dan mahu sokongan itu. “

Media tabloid telah sangat kritikal terhadap Jamie dan Lynne Spears, yang dikatakan Taylor tidak seperti mereka digambarkan.

“Orang ramai tidak tahu keluarga Spears,” katanya. “Setiap hari, Jamie pergi bekerja sebagai tukang masak profesional, meminta Tuhan memberinya kekuatan untuk menghormati orang yang dia kerjakan di tengah-tengahnya. Lynne Spears adalah seorang ibu yang patah hati hanya kerana dia terpisah daripada anak perempuannya, yang sangat mencintai anak perempuannya, dan sekali lagi, meminta setiap hari untuk Tuhan memberikan kekuatannya, dan terus berharap. “