Ia rasmi! Siri reboot A ‘Buffy the Vampire Slayer’ sedang berlaku

Seramai supernatural yang lama disayangi – dari “Sabrina the Witch Teenage” hingga “Charmed” – dan kegemaran penggemar “Buffy the Vampire Slayer” kini di sihir remake.

Edisi reboot “Buffy” sedang dalam pembangunan dengan 20th Century Fox Television, hari ini mengesahkan, dengan pencipta siri asal, Joss Whedon, sebagai pengeluar eksekutif.

‘Buffy the Vampire Slayer’ semakin reboot

Jul.23.201800:30

Whedon, bersama dengan showrunner Monica Owusu-Breen, akan mengambil siri berusia 21 tahun itu dalam arah yang baru. Menurut Wartawan Hollywood, seorang pelakon hitam akan melangkah ke dalam watak tajuk yang terkenal dengan kepimpinan siri asalnya, Sarah Michelle Gellar.

Buffy The Vampire Slayer
Yang asalnya “Buffy” disiarkan dari 1997 hingga 2003, pertama di The WB dan kemudian di UPN.Getty Images / Getty Images

Tidak ada perkataan lagi di mana rangkaian (atau saluran keluar) akan mengambil “Buffy” baru, atau pelakon yang telah dilakonkan dalam peranan yang dikasihi.

Kembali pada bulan Mac, Fox dan CEO TV ke-20 Gary Newman menyatakan kepada THR sokongannya untuk kebangkitan “Buffy”, sekiranya diberi tenaga kreatif Whedon. “[‘Buffy’] mungkin pertunjukan yang paling matang untuk pembuatan semula, itu sesuatu yang sering kita bicarakan,” katanya pada masa itu.

Buffy The Vampire Slayer
Sarah Michelle Gellar memainkan watak tajuk yang terkenal.Foto Saham Alamy

“Buffy the Vampire Slayer” – yang merupakan filem 1992 yang ditulis oleh Whedon sebelum ia menjadi satu siri – berlari selama tujuh musim antara tahun 1997 dan 2003 di The WB dan UPN. Di tengah perbincangan awal reboot, Whedon menyatakan kebimbangannya pada tahun 2017.

“Saya melihat sedikit apa yang saya panggil kaki kakiku dalam reboot ini,” katanya kepada THR. “Anda membawa sesuatu kembali, dan walaupun ia betul-betul bagus, pengalaman itu tidak boleh … Anda perlu memenuhi jangkaan dan menyesuaikannya untuk iklim, yang tidak mudah.”

Whedon nampaknya meletakkan keraguan mengetepikan – mungkin dengan beberapa motivasi dari kejayaan reboot lain – dan mengambil lonjakan. Siapa lagi teruja?!

Reboot ‘Will & Grace’ akan mendapat musim ketiga

Mac.19.201800:26