Hulu untuk menstrim aliran ‘TGIF’ nostalgia musim gugur ini dengan ‘Full House’ dan lain-lain

Tidak lama lagi, apa-apa malam dan mood akan betul.

Hulu telah melesenkan semua episod popular “TGIF” ABC family-friendly, termasuk “Full House”, “Matters Keluarga”, “Strangers Perfect”, “Step by Step” dan “Hanging with Mr. Cooper” dan akan mula menawarkan mereka untuk menyiarkan pada 29 September.

Lapan ratus episod menunjukkan 80-an / 90-an awal akan dipasarkan sebagai satu blok, bermain nostalgia untuk penonton yang lebih tua dan bertujuan untuk memperkenalkan yang baru kepada watak-watak seperti Urkle, Uncle Jesse, dan Balki Bartokomous.

JODIE SWEETIN;BOB SAGET;CANDACE CAMERON;JOHN STAMOS;MARY-KATE/ASHLEY OLSEN;DAVE COULIER
“Full House” asal akan menyiarkan Hulu bermula pada akhir bulan September.ABC

“Pertunjukan ini lebih daripada sekedar hits yang disukai, mereka adalah sebahagian daripada tradisi kebudayaan untuk ditala setiap malam Jumaat,” kata Craig Erwich, SVP Content Hulu dalam satu kenyataan. “Sekarang, boleh jadi hari Jumaat setiap hari minggu di Hulu.”

Kesepakatan itu telah dilakukan selama bertahun-tahun, menurut Variety, tetapi ia mengambil Warner Bros untuk sementara waktu untuk membungkus kontrak yang ada dengan rangkaian TV untuk membuat rancangan tersedia untuk streaming.

The Cast of Hanging with Mr. Cooper
Pelakon “Hanging With Mr. Cooper.” Pengumuman Hulu ditandakan 25 tahun selepas pertunjukan pertama disiarkan di ABC.ABC

Netflix juga berminat dengan perpustakaan “Rumah Penuh” kerana pembukaan streaming “Fuller House” baru-baru ini dalam pertunjukan.

Jika peminat pertunjukan seperti yang disiarkan mereka mahu merasa tua – pertunjukan akan debut semula pada Hulu pada hari ulang tahun ke-30 “Full House” dan ulang tahun ke-25 “Hanging with Mr. Cooper.” Eeek.