Hulk Hogan ditipu dengan BFF Brooke

Pemisahan pahit antara Hulk Hogan (yang dikenali dengan nama sebenarnya, Terry Bollea) dan bakal menjadi bekas isteri Linda mungkin akibat cara penipuan para pegulat. Dalam temu bual dengan National Enquirer, Christiane Plante, kawan terbaik kepada anak perempuan Hulk, Brooke, mengaku sebagai wanita lain.

“Hubungan saya dengan Terry bermula pada ketika Terry dan Linda secara peribadi mengetahui perkahwinan mereka berakhir,” Christiane memberitahu tabloid tersebut. “Dia telah meninggalkannya, walaupun tiada kertas rasmi telah difailkan.”

Status sebenar hubungan Terry dan Linda pada masa itu adalah untuk perdebatan. Hulk mendakwa dia “terkejut” untuk mengetahui rancangan isterinya untuk menceraikannya apabila kertas itu akhirnya difailkan pada bulan November tahun lepas.

Bagi persahabatan Christiane dengan Brooke, hubungan itu mungkin berakhir juga. “Setelah merasakan rasa bersalah dan kesakitan membina, saya memberi nota kepada Brooke meminta maaf atas tindakan saya,” kata Christiane. “Saya tidak akan dapat sepenuhnya memaafkan diri saya untuk ini. Saya telah kehilangan kawan yang luar biasa. “

Dalam mesej yang disiarkan ke blog MySpace seminggu yang lalu, Brooke menyatakan, “Saya akan melalui salah satu isu paling sukar yang pernah saya hadapi dalam hidup saya … tolonglah saya dan keluarga saya dalam doa kamu.”

26 gambar

Tayangan slaid

Penglihatan Selebriti

Jake Johnson dan Damon Wayans Jr pada “Let’s Be Cops,” permaidani merah, Selena Gomez diabadikan dalam lilin dan banyak lagi.

Menurut blogger gossip Perez Hilton, satu lagi mesej telah diposting dua hari kemudian dan sejak dipadamkan, di mana Brooke menangani isu ini secara lebih langsung. “Apabila sahabat baik anda dan salah satu ahli keluarga terdekat anda yang anda sukai tanpa syarat sejak hari pertama anda di bumi ini, mengkhianati anda bersama, anda boleh MEMENUHI dalam diri anda untuk memaafkan suatu hari … tetapi anda TIDAK akan melupakan kecederaan yang mereka nyatakan anda … ”

Girlfriend mahu Orlando membersihkan perbuatannyaOrlando Bloom dalam air panas dengan teman wanitanya, Miranda Kerr, kerana keengganannya, baik, dapatkan air panas. Majalah bintang melaporkan bintang “Pirates of the Caribbean” yang menuduh bau yang tidak sepadan dengan lelaki terkemuka.

“Miranda fikir Orlando terlalu bau,” sahabat pasangan itu mengungkapkan kepada Star. “Baru-baru ini, dia bertanya kepadanya jika dia boleh mencuci pakaiannya dan mungkin mandi lebih kerap. … (Orlando) pergi hari tanpa mencuci pakaiannya. Dia akan memakai seluar jeans yang sama selama seminggu sebelum dia melemparkannya ke mesin basuh. Sama berlaku untuk sweater, baju kaos dan kaus kaki. “

Mengikut kebiasaannya, Orlando cuba meletakkan cara-cara berbau di belakangnya untuk model Victoria’s Secret, tetapi mungkin terlalu sedikit (kebersihan), terlambat. “Dia tidak tahu sama ada perhubungan ini akan berlangsung.”

Dish dengan cepatSeorang anak yang hilang mendapati kawan-kawan yang cepat masuk Miley Cyrus dan ayahnya, Billy Ray, Rabu. E! Laporan dalam talian “Bintang Hannah Montana” mendapati anak anjing di longgar berhampiran rumah mereka dan menghidupkan faktor “aw” mereka dengan tinggal bersama lelaki kecil itu sehingga pemiliknya kembali. … Dia suka Jim Carrey, tetapi itu tidak bermakna Jenny McCarthy mahu berkahwin dengannya. “Kami hidup bersama, kami tidak mahu anak-anak lagi dan kami sangat gembira – apa yang akan menjadi sekeping kertas, betul-betul,” kata aktres In Touch. “Apa itu jaminan? Saya akan menjadi milik kamu selamanya? Saya akan setia? Bull! “Walaupun dia mengambil keputusan negatif, Jenny menambah,” (Jim) adalah cahaya hidup saya dan kita lebih cintakan sekarang daripada kita dalam hubungan kita. “

Tidbits Tabloid disusun oleh Ree Hines.