Howard Stern menumpahkan rahsia dari perkahwinan Jennifer Aniston dan Justin Theroux

Jennifer Aniston dan Justin Theroux berkahwin dalam satu majlis rahsia minggu lalu, dan walaupun beberapa butiran dan tidak ada foto acara itu telah dikeluarkan, kini sedikit lebih mudah untuk memaparkan semua terima kasih kepada seorang tetamu yang cerewet.

Howard Stern membuka butiran besar pada rancangan radio SiriusXM Isnin.

Howard Stern Jennifer Aniston Justin Theroux
Howard Stern Jennifer Aniston Justin TherouxAP, Getty imej

Semasa ucapan perkahwinan, Stern mengoceh tentang pengantin lelaki itu, berkata, “Jika salah seorang anak perempuan saya membawa pulang seorang lelaki seperti Justin, saya akan sangat gembira.”

“Saya bercakap tentang beberapa perkara peribadi,” kata jock yang terkejut. “Saya memuji ibu Justin untuk menaikkan anak lelaki yang begitu indah, saya suka dia … Saya memberitahu Jennifer bahawa dia sepatutnya lelaki seperti ini, kerana selepas itu, dia sangat manis dan murah hati dengan kami, tetapi Justin dan tubuhnya, abang, dia a– lihat dia, saya kecewa dia! “

Walaupun dia liar tentang pengantin lelaki, Stern tidak begitu liar tentang salah satu peraturan perkahwinan: tiada telefon.

“Mengapa saya tidak boleh menggunakan telefon bimbit saya?” dia menari sebelum pasangan bertukar sumpah. “Saya tidak mahu mengambil gambar dua kamu! Saya tidak mahu telefon bimbit saya jadi selepas saya membuat ucapan ini, saya boleh menghubungi kereta saya dan dapatkan f — dari sini!”

Sebaliknya, dia menghabiskan banyak masa menikmati acara rahsia teratas, yang dibilkan sebagai pesta ulang tahun sebelum tetamu tiba.

“Ia sentiasa dipanggil pesta ulang tahun,” jelas Stern. “Apabila anda mendapat e-mel, ia adalah pesta ulang tahun. Mereka sangat rahsia bahawa mereka juga mempunyai perkahwinan pada hari Rabu kerana tiada siapa yang akan berkahwin pada hari Rabu.”

Jennifer Aniston and Justin Theroux
Pengarah aktris Jennifer Aniston dan pengarah pelakon Justin Theroux menghadiri majlis keanggotaan Majlis Anugerah Guild Of America yang ke 64 di Grand Ballroom di Hollywood & Highland pada 28 Januari 2012 di Hollywood, California.Kevin Winter / Getty Images

Dan tiada siapa yang mempunyai selebriti rasmi di pesta ulang tahun mereka sama ada. Tuan rumah lewat malam Jimmy Kimmel melakukan penghormatan untuk pernikahan Aniston dan Theroux.

“Jimmy adalah pendakwah, saya tidak fikir dia akan meneruskannya,” kata Stern, sambil bergurau bahawa “Jimmy masih tertekan mengenai singa yang terbunuh di Afrika.”

Tetamu lain yang hadir termasuk Ellen DeGeneres, Courteney Cox, Tobey Maguire dan Orlando Bloom. Stern bahkan duduk bersebelahan dengan satu bintang besar tanpa menyedarinya.

“Jadi saya duduk dan bercakap dengan lelaki ini – lelaki yang menarik,” dia teringat. “Kami memukulnya dan bercakap lama. Saya berkata, ‘Apa namanya?’ Dia berkata, ‘Orlando.’ “

Dan dia dan tablinya melanda lebih banyak lagi di lantai tarian ketika penyanyi Sia mengambil panggung.

“Saya berlari ke Orlando dan berkata, ‘Orlando, tarian pertama!'” Katanya. “Jadi Orlando meraih saya sangat ketat, saya fikir tulang saya akan pecah.”

Bunyi seperti itu adalah hari untuk diingati untuk semua orang!

Ikut Ree Hines pada Twitter dan Google+.

Loading...