Gwen Stefani dan Blake Shelton meraikan Kesyukuran yang menggembirakan bersama-sama

Gwen Stefani mungkin terlalu banyak mempromosikan album barunya, “Anda Membuat Rasanya Seperti Krismas,” tetapi dia tidak terlalu sibuk untuk menghabiskan masa dengan orang-orang yang benar-benar membuatnya merasa seperti cuti.

Penyanyi berusia 48 tahun itu mendokumentasikan Thanksgivingnya yang sangat gembira dengan keluarga dan Lelaki Paling Seksi Manusia Alive, teman lelaki Blake Shelton, dalam satu siri jawatan Instagram yang sempurna.

View this post on Instagram

Had the best thanksgiving ❤️gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Stefani menghabiskan percutian di Shelly’s Tishomingo, Oklahoma, rumah dengan baju sejuk yang selesa, tak terhingga jumlah ayam belanda, dan semua orang kegemarannya termasuk anak-anaknya: Kingston, 11, Zuma, 9, dan Apollo, 3.

Walaupun album barunya – yang mempunyai duet dengan barunya – telah memanjat carta, superstar santai dan menikmati Thanksgiving kedua dengan Shelton, 41.

Stefani menangkap anak-anaknya yang menuju ke taman hiburan pra-makan malam di kisahnya Instagram dan mengetuk pukulan memancing cinta “Suara” nya di bawah sinar matahari.

View this post on Instagram

#thankful gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Shelton dan Stefani mula bertarikh dua tahun lalu selepas kedua-dua perceraian yang menyakitkan. Shelton dipisahkan dari penyanyi negara Miranda Lambert pada masa yang sama bahawa Stefani menceraikan suaminya 13 tahun dan bapa anaknya, Gavin Rossdale.

Kini, Stefani merasakan bahawa setiap cinta dalam hidupnya bertujuan membawa dia ke Shelton.

“Apa yang saya pelajari adalah bahawa kesakitan saya sepatutnya berlaku,” Stefani, yang telah menulis lagu mengenai kehilangan dan cinta baru, berkata dalam satu wawancara dengan Marie Claire.

View this post on Instagram

Family #sograteful gx #happythanksgiving

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Secara kebetulan, teman lelakinya yang paling berpura-rakannya berkongsi semua emosi yang sama.

Blake Shelton ke Hoda: Gwen dan saya adalah ‘kandungan dan gembira’

Jun.07.201701:57

“Kami hanya berpuas hati dan gembira, dan itu hanya perasaan luar biasa,” kata Shelton kepada Hoda Kotb musim panas lalu.