Goldie Hawn mendedahkan apa yang membuatnya jatuh untuk Kurt Russell 34 tahun lalu

Hampir tiga setengah dekad selepas percintaan mereka bermula, Goldie Hawn melihat kembali permulaan hubungannya dengan Kurt Russell dan mendedahkan percikan yang memulakannya semua.

Kesan pertama beliau? “Dia sangat tampan,” katanya kepada majalah People dalam temu bual baru.

The New York Premiere Of
Goldie Hawn dan Kurt Russell telah lama bersama, dan mereka berdua ingat apa yang bermula semuanya.Nicholas Hunt / Getty Images

Tetapi itu hanya sebahagian daripada kesannya. Dia juga menyatakan bahawa Russell “tidak berpura-pura mengenainya, saya dapat memberitahu dia tidak seorang wanita.”

Walaupun bintang-bintang melintasi jalan-jalan pada set “The One and Only, Genuine, Band Family Original” pada 1968, mereka sebenarnya tidak bertemu sehingga awal tahun 80-an, kerana mereka bersedia untuk membuat filem “Swing Shift.”

Dan tidak lama lagi dia melihat sesuatu yang lain tentang dia – di luar penampilan dan cara – perkara yang membuatnya jatuh untuknya.

“Apa yang benar-benar mendapat saya ialah apabila saya melihat anak-anak saya apabila mereka datang ke set dan bagaimana dia bersama mereka,” katanya. Dia semulajadi. “

Pemain berusia 71 tahun bukanlah satu-satunya yang melangkah ke ingatan ingatan akhir-akhir ini. Russell baru-baru ini melawat “Conan” dan berkongsi ingatannya sendiri mengenai hari-hari awal mereka.

Kesan pertama tentang dia? Nah, dia juga suka apa yang dilihatnya.

“Saya tidak fikir apa yang saya akan lihat,” katanya mengenai mesyuarat pertama itu. “Dia mempunyai badan yang hebat, dan yang pertama yang keluar ialah ‘Man, anda mempunyai angka yang hebat.’ Ia jenis keluar dengan cepat, dan ia mungkin salah. “

Tetapi tidak.

“Dia berkata, ‘Kenapa, terima kasih,'” tambahnya.

Hari-hari ini, ia hanyalah untuk menjaga api itu hidup-hidup.

Goldie Hawn and Kurt Russell are honored with a Star On the Hollywood Walk of Fame
Jesse Grant / Getty Images

“Cinta, terima kasih, belas kasihan, kerana kadang-kadang setiap lelaki atau setiap wanita akan memandu pasangan mereka gila. Keluarga. Fun. Ketawa. Seks, “kata Hawn kepada semua komponen penting dalam hubungan. “Jika anda tidak memelihara dan ingat, anda sudah selesai.”

Russell bukan hanya memelihara itu – dia melakukannya secara terbuka.

Hanya pada minggu lalu, mereka diberi penghormatan dengan bintang sampingan di Hollywood Walk of Fame, dan dia bercakap dari hati di depan keluarga, kawan dan peminat tentang pasangannya.

“Goldie kepada anda, saya berhutang hidup saya yang indah,” kata lelaki berusia 66 tahun itu. “Hanya letakkan Goldie, saya menghargai anda. Semua bintang di langit atau di boulevard tidak memegang lilin itu.”

Goldie Hawn bercakap mengenai Kurt Russell dalam wawancara pada tahun 1986

20.20.201502:25

BERKAITAN

  • Kate Hudson memberi salam kepada Goldie Hawn dan Kurt Russell pada ulang tahun ke-34
  • Kurt Russell bercakap ‘Overboard’ – dan jika dia akan membuat filem lain dengan Goldie lagi