Gigi Hadid meminta maaf atas kesan Melania Trump di AMAs selepas serangan balik

Kesan Gigi Hadid terhadap Melania Trump pada Anugerah Muzik Amerika Ahad malam itu mencetuskan tindak balas pantas di media sosial, dan sekarang, dia mengeluarkan permintaan maaf.

Lebih kurang.

Gigi Hadid impersonates melania Trump at the American Music Awards
Tuan rumah bersama AMA Gigi Hadid menyampaikan kesan Melania Trump beliau di Microsoft Theatre pada 20 November 2016 di Los Angeles, California.Jeff Kravitz / AMA2016 / FilmMagic

Pemain berusia 21 tahun itu, yang merasakan ucapan konvensyen RNC yang disampaikan oleh wanita pertama yang akan datang, menyampaikan mesej kepada peminat dan pengkritik yang bertugas mempertahankan rutin komedi dan menenangkan mereka yang tersinggung.

BERKAITAN: Cecily Strong di kesan ‘SNL’ Melania Trump: ‘Saya cuba mainkan kesukaannya’

“Saya amat berbesar hati untuk menjadi tuan rumah malam tadi di AMA dan bekerja dengan beberapa penulis yang paling dihormati dalam perniagaan,” katanya dalam mesej yang dikongsi di Twitter hari Isnin. “Saya mengeluarkan atau mengubah apa-apa dalam skrip yang saya rasa mengambil lelucon terlalu jauh, dan sama ada atau tidak anda memilih untuk melihatnya, apa yang kekal dilakukan dalam humor yang baik dan tanpa niat buruk.”

Tuan rumah model yang dipertandingkan bukanlah orang asing untuk komedi barunya sendiri, dan oleh itu, merasakan subjek sedikitnya tidak akan diganggu.

“Saya juga menjadi pusat drama komedi yang disiarkan secara televisif yang menimbulkan keseronokan terhadap tindakan saya, dan dapat mencari humor di dalamnya,” jelasnya. “Saya percaya Melania memahami perniagaan pertunjukan dan acara menunjukkan ditulis dan dijalankan”

Gigi Hadid Faces Backlash untuk Melania Trump Impression

Nov.21.201600:30

BERKAITAN: Melania Trump atas ucapan konvensyen: ‘Saya menulis dengan bantuan sedikit sebanyak mungkin’

Namun, Hadid menambah, “Saya memohon maaf kepada sesiapa sahaja yang saya tersinggung dan hanya mempunyai harapan terbaik untuk negara kita.”

Tetapi rakan Hadid dalam komedi di AMA, Jay Pharoah, tidak melihat keperluan untuk mengatakan maaf.

Dalam siaran Facebook, Pharoah menegaskan bahawa FLOTUS Michelle Obama telah bertahan lebih jauh daripada kenyataan lucu semasa beliau di White House, dan “tidak ada yang benar-benar terkepung!”

Gigi Hadid: Hasil dari kasut baru saya akan membina sekolah

Nov.02.201604:01

Ikut Ree Hines pada Twitter.