Emma Watson bersatu dengan bintang-bintang bersama Harry Potter – lihat gambar itu

Hogwarts selama-lamanya!

Emma Watson bersatu semula dengan bintangnya Harry Potter, Tom Felton dan Matthew Lewis, dan gambarnya mempercayainya dengan sihir – kerana, ketiga-tiga mereka tidak berubah sejak filem akhir mereka, “Harry Potter and the Hallows – Bahagian 2, “memukul teater tujuh tahun yang lalu.

View this post on Instagram

School mates #hogwartsalumni

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Pada hari Isnin, Felton, yang bermain sebagai pembunuh terkenal Draco Malfoy dalam siri filem fantasi, menyiarkan gambar itu bersama rakannya, Hogwarts School of Witchcraft dan ahli sihir Lewis, yang bermain ahli sihir darah Neville Longbottom, dan Watson, yang sudah tentu bermain Hermione Granger dari Harry Potter.

“Rakan sekolah #hogwartsalumni,” Felton menangkap gambar itu, yang menunjukkan ketiga-tiga pelakon tersenyum.

Emma Watson, Tom Felton and Matthew Lewis in
Tom Felton, Matthew Lewis, Emma Watson dan Jamie Waylett muncul dalam satu adegan dari 2007 “Harry Potter dan Order of the Phoenix.”Everett Collection

Sejak hari-hari penyihir mereka berakhir, ketiga-tiganya telah muncul secara kerap dalam filem dan di TV, dengan Watson menjadi pelopor Hollywood A-lister – dan pembela keadilan sosial bangga.

Bintang “Kecantikan dan Binatang”, yang berumur 28 pada hari Ahad, bahkan bekerja pada projek yang lebih kecil sambil menumpukan masa untuk memperoleh gelar kesusasteraan bahasa Inggeris dari lain sekolah berprestij, Universiti Brown di Providence, Rhode Island.

“(T) atau ramai orang, sepertinya saya banyak peluang,” katanya bersama majalah Interview tahun lepas. “Tetapi saya perlukan ruang untuk pergi dan menerokai siapa saya, tanpa berada di bawah mikroskop.”

Dikemukakan seperti kelahiran Muggle yang benar!

Lihat replika saiz hidup ‘Jalan Harry Potter’

Nov.13.201701:09