Elton John, David Menyediakan perkahwinan dalam upacara bintang – lihat gambar!

Elton John dan David Furnish telah berkahwin di luar London pada hari Ahad … dan kali ini, jemputan anda tidak hilang dalam surat.

View this post on Instagram

The exchange of vows. #ShareTheLove

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

Sebaliknya, ia muncul di Instagram, seperti juga banyak gambar intim pasangan bahagia sebelum, semasa dan selepas majlis tersebut.

Elton John melancarkan Instagram ke dalam album perkahwinan

Disember.22.201402:09

Ini adalah undangan yang muncul di akaun Instagram pemuzik hari Sabtu, dengan nota yang disertakan: “Silakan bergabung dengan kami Ahad ini @DavidFurnish dan saya akan memposting momen istimewa dari hari besar kami.”

Dan Sir Elton sama seperti kata-katanya, dengan gambar-gambar yang muncul secara kerap, semuanya membawa kepada pertukaran sumpah besar dan parti yang berlabuh bintang selepas itu. 

“Para penari kecil kami tidur dengan cepat, dan kasut mereka dipoles dan bersedia untuk sambutan esok” sebelum gambar yang sesuai dengan kasut mereka yang dimaksudkan.

Sudah tentu, sebelum apa-apa boleh berlaku, pasangan terpaksa menandatangani dokumentasi yang sesuai.

Acara itu berlangsung di rumah Sir Elton di Windsor, yang terletak kira-kira 25 batu di luar London; selebriti yang hadir termasuk David Beckham dan isterinya Victoria, Elizabeth Hurley, penyanyi Lulu, dan Hugh Grant. 

Tiada rahsia apa yang ada di menu – yang mendapat gambar yang dibintangi di Instagram juga: tulang rusuk pendek daging, pai bawang karamel, puding coklat hangat dan, tentu saja, kek perkahwinan.

View this post on Instagram

Today's menu! #ShareTheLove

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

Sir Elton dan pembikin filem Furnish telah melakukan komitmen pada tahun 2005, dan mempunyai dua anak lelaki: Zachary, yang menjadi 4 pada Hari Krismas, dan Elijah berusia 13 bulan. Kanak-kanak lelaki juga mendapat keseronokan Instagram semasa upacara itu, seperti Zachary membantut gambar saudaranya dan kelinci mainan yang mendapat pandangan barisan hadapan.

John and Furnish bercakap dengan Matt Lauer pada hari Ahad, dan berkata bahawa mereka merancang untuk berkahwin pada awal bulan Mei. Pada masa itu, Sir Elton berkata, “Kami akan melakukannya dengan sangat senyap, tetapi kami akan melakukannya dan ia akan menjadi satu peristiwa gembira dan kami akan mempunyai anak-anak kami.”

Elton John: ‘Kami akan berkahwin’

Apr.01.201404:29

Tetapi ia mengambil masa sehingga hari Ahad untuk mendapatkan semua perkara yang dianjurkan betul-betul (ia juga merupakan ulang tahun kesembilan perkongsian sivil itu, jadi hari itu penting bagi pasangan). 

Sekarang, duduk dan nikmati perkahwinan yang lain, semuanya tertera di kemuliaan Instagram untuk kesenangan anda.

Beri perhatian pada Instagram: “Saya suka melihat muka Zachary ketika dia melihat kek!”

Berikan pertemuan dengan “Empat Perkahwinan dan Pengebumian” Grant bintang di pesta itu: “Satu perkahwinan dan tidak ada pengebumian!”

View this post on Instagram

One wedding and no funeral!#ShareTheLove

A post shared by David Furnish (@davidfurnish) on

Berikan kebanggaan dengan royalti (Lady Ruth Dundas) dan bintang rock (Ed Sheeran):

Tahniah kepada pasangan itu, dan terima kasih kerana membiarkan kami menyertai! Sekarang, di mana kek kami?

Ikuti Randee Dawn di Google+ dan Twitter.