Ellen DeGeneres mengejutkan Jimmy Kimmel dengan hadiah besar untuk meraikan pemulihan anak lelaki

Hanya apabila kita fikir Ellen DeGeneres telah menjadi jiwa kemurahan, dia berjaya mengejutkan kita lagi.

Dia juga mengejutkan tetamunya, Jimmy Kimmel, yang muncul pada pertunjukan Selasa lalu untuk bercakap tentang – antara lain – tuan rumah yang akan datang menganjurkan Anugerah Akademi pada hari Ahad. Jadi apa yang DeGeneres lakukan itu bukan sahaja mengejutkan semua orang, tetapi kami menangis?

Dia mendapat tempat di Hospital Kanak-kanak Los Angeles, di mana anak muda Kimmel, William “Billy” telah menjalani pelbagai prosedur untuk kecacatan jantung kongenital, dinamakan sempena anak.

“Kami mengejutkan anda,” kata DeGeneres menjelang mendedahkannya.

“Itu boleh pergi sama ada pada persembahan ini,” kata Kimmel, yang bercakap tentang bagaimana dia seorang yang emosi dan menangis dengan mudah.

“Saya tahu,” bersetuju DeGeneres. “Tapi ini kejutan yang baik.”

Dia kemudian menunjukkan video pendek doktor dan jururawat yang bekerja dengan Billy berdiri di hadapan bilik hospital dengan tanda yang dilampirkan yang membaca “In Honor of Billy Kimmel.”

Dan selepas menyeka air mata, Kimmel memberinya ciuman!

https://www.instagram.com/p/BcnV1FrnZ7X

Billy Kimmel dilahirkan pada April 2017 dengan penyakit jantung genetik, dan menjalani pembedahan yang pertama beberapa hari selepas kelahirannya. Kimmel bercakap mengenai pengalamannya dalam rancangannya “Jimmy Kimmel Live!” pada bulan September, dan menggesa ahli politik untuk mencari jalan untuk menyediakan penjagaan kesihatan sejagat.

Mei lalu, DeGeneres dan penontonnya menaikkan $ 1 juta untuk hospital selepas mendengar pengakuan emosi Kimmel.

Dan masih ada satu lagi kejutan pada hari Selasa; DeGeneres mempunyai beberapa jururawat dari hospital dalam penontonnya.

“Anda perlu bekerja!” bercanda Kimmel.

Beberapa jam kemudian, Kimmel mencatatkan ucapan terima kasih yang diberikan kepada pasukan Hospital Kanak-kanak Los Angeles dan kepada DeGeneres:

Tetapi DeGeneres belum selesai memberi. Dia berharap dapat menaikkan lagi $ 1 juta untuk Hospital Kanak-kanak, dan meminta peminat untuk menderma lagi.

Kami mengesyaki musim pemberian belum dilakukan untuk kedua-dua mereka.

Ikut Randee Dawn di Twitter.

Jimmy Kimmel mengungkapkan perasaan cacat jantung anaknya yang baru lahir

20.02.201701:24

Loading...