Dua pelakon Anatomi ‘Gray’ meninggalkan musim ini: Laporan

Gambar: Shane and Leah on
Gaius Charles sebagai Shane Ross, dan Tessa Ferrer sebagai Leah Murphy pada “Anatomi Grey.”Richard Cartwright / Hari ini

Nampaknya Sandra Oh tidak akan menjadi satu-satunya bintang “Anatomi Kelabu” yang membuat keluar musim ini. Kedua-dua Batas Waktu dan Hiburan Weekly telah mengesahkan bahawa Tessa Ferrer dan Gaius Charles – yang memainkan penduduk pembedahan Leah Murphy dan Shane Ross – tidak mempunyai kontrak mereka mengambil.

ABC enggan mengulas. Tidak ada perkataan lagi tentang bagaimana dua watak itu boleh keluar, dan jika mereka boleh kembali untuk penampilan tetamu.

Kedua-dua Ferrer dan Charles menyertai drama perubatan dalam sembilan musim, dan mempunyai peranan mereka berkembang pada musim ini.

Musim ke-10 telah menyaksikan Leah dan Shane berlari ke dalam drama mereka sendiri. Leah mendapat intim dengan Arizona Robbins, ketua pembedahan pediatrik, kemudian memfailkan aduan terhadap isteri Arizona, Callie, untuk persekitaran kerja yang bermusuhan selepas pasangan suami isteri mengetahui perkara itu. Isu-isu Leah yang tidak menentu dengan Arizona dan Callie boleh membuat alasan mudah bagi dia untuk menyelamatkannya.

Ia sedikit lebih rumit dengan Shane bercita-cita tinggi. Selepas bekerja sendiri tidak masuk akal dan mengalami kekacauan, barisan ceritanya kelihatan kembali pada lagu kerana Dr. Webber. Tetapi dengan mentornya, superstar kardiotorasik, Cristina Yang (Oh) dalam perjalanannya, yang mungkin membuka jalan baginya untuk mengikuti dia dari pintu Peringatan Grey-Sloan Memorial.

Walaupun sesetengah doktor pergi, seseorang sedang dalam perjalanan pulang. Seperti yang dilaporkan sebelum ini, Isaiah Washington, yang bermain Dr Burke selama tiga musim, kembali untuk satu episod untuk menghilangkan watak Oh. Juga kembali untuk “Grey’s” adalah Ellen Pompeo dan Patrick Dempsey, yang baru-baru ini memperbaharui kontrak mereka dan akan terus bermain Derek Shepherd dan Meredith Gray.

“Anatomi Grey” disiarkan pada Khamis pukul 9 malam. pada ABC.

Ikut Anna Chan di Google+.