Dr Phil slams bertajuk ‘Remaja Ibu’ Farrah Abraham

Jika bintang muda “Ibu Remaja” Farrah Abraham sedang mencari simpati semasa penampilannya pada hari Jumaat di “Dr. Phil,” dia pergi ke pertunjukan yang salah.

Tidak seperti rakan sejawatnya dan tuan rumah “Reuni Ibu”, Dr. Drew Pinsky, Dr. Phil McGraw tidak memperlihatkan keperibadian realiti, yang baru-baru ini menjadi berita utama untuk DUI dan penggambaran video lucah.

“Mungkin tidak seperti ibu anda, saya tidak peduli sama ada anda membuang,” kata ahli psikologi, yang turut disertai oleh ibu bapa Farrah (dan “Remaja Ibu” bersama bintang-bintang) Debra Danielson dan Michael Abraham.

“Anda berasa kecewa kerana saya bertanya soalan yang anda tidak mempunyai jawapan yang baik,” katanya ketika ibu tunggal menyalahkan, “Saya menyesal saya di sini, saya minta maaf saya harus dimasukkan ke dalam keadaan. “

“Anda mempunyai hak yang luar biasa, dan apabila anda tidak mendapat jalan anda, anda akan berasa kecewa,” balas ahli psikologi yang sangat bijak, menarik tepukan gemuruh dari penonton. (Dan mungkin beberapa penonton di rumah!)

Farrah juga terus membuat alasan mengenai DUInya semasa sedang dibakar oleh doktor yang baik. “Saya tidak mahu memukul seseorang, saya tidak mahu membunuh seseorang,” katanya, seolah-olah niatnya difokuskan dalam memandu semasa mabuk. “Apabila anda hanya berkata, ‘Oh ya, Farrah, anda suka, sengaja minum dan memandu,’ tidak, saya tidak sengaja, saya tidak cuba.”

Mama muda itu juga menegaskan bahawa filem dewasanya hanyalah “video peribadi” dan panggilan James Deen bersama-sama dengan “prop di latar belakang”: “Lebih-lebih lagi tentang saya, saya meraikan badan saya dan sisi feminin saya. adalah sesuatu yang tidak sepatutnya dibicarakan secara terbuka kerana ia adalah sesuatu yang saya inginkan apabila saya lebih tua. Saya mahu gambar-gambar seksi saya sepanjang tahun terbaik saya. “

Sekiranya video Farrah telah diedarkan, yang tidak diketepikan, sekurang-kurangnya dua orang tidak akan menonton: ibu bapanya.

“Saya tidak akan membiarkan gambar seksual,” kata Debra, yang mengatakan berita mengenai pukulan X itu datang sebagai “kejutan dan kejutan total.”

Kedua-dua ibu bapa Farrah nampaknya berpendapat bahawa bantahan mereka terhadap video seks adalah “generasi.” (Berita kilat: Kira-kira satu bilion orang muda tidak setuju.)

“Saya akan membayangkan ramai orang – mungkin bukan usia anda, (tidak) usia saya – mereka menggunakan teknologi untuk banyak perkara yang berbeza pada masa kini yang mungkin kita tidak terima,” katanya kepada Dr. Phil. “Ada banyak orang di luar sana yang menggunakan PDA mereka untuk banyak perkara, saya tidak cuba untuk membenarkan ini kerana saya fikir fakta masih cuba untuk keluar, saya tidak membenarkan apa yang orang lakukan secara peribadi. Itulah perniagaan mereka. “

Tetapi seperti yang dikatakan oleh Dr. Phil, kebanyakan orang tidak mengupah perniagaan (khususnya, sebuah syarikat filem dewasa) untuk memasarkan perniagaan peribadi mereka – atau mempertimbangkan keuntungan daripada pengedarannya.

“Saya tidak tahu ramalan itu,” kata Farrah mengenai pelepasan video itu, sambil menambah bahawa “pasukan perundangan dan penasihat peribadi” beliau telah menyatakan bahawa jualannya mungkin memberikan “pendapatan tertentu … supaya anda boleh lakukan usaha yang anda mahu lakukan. Saya hanya memikirkan apa yang saya mahu lakukan. “

Jika ia dijual, dia menambah, “Saya fikir ia perlu lebih daripada” angka $ 2 juta yang dipetik dalam laporan sebelumnya.

“Saya tidak bimbang tentang anak perempuan saya melihatnya,” katanya tentang Sophia yang berusia 4 tahun menonton satu hari di tempat kejadian. “Sekiranya dia membesarkannya, berbincang atau bertanya soalan atau mana-mana perkara, saya terbuka, saya jujur, dan kita akan berurusan dengannya.”

Mungkin dalam 10 tahun Sophia akan menulis follow-up untuk memoir ibunya sendiri: “Impian Remaja Saya Berakhir Apabila Saya Menonton Filem Dewasa Ibu saya”?